Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality 2023

28.12.2023 - přišlo krásné přání a spoustu fotek i od Nelinky. Moc děkuji a posílám pozdravy do Krhanic.

nelinka.jpg

nelinka1.jpg

 

25.12.2023 - Nelinka, Jonášek, Hermínka a Falko slaví dnes 11. narozeniny a my jim nepřejeme nic jiného než zdraví a spokojený dlouhý život.

h-a-f.jpg

f-a-h.jpg

f.jpg

pozdrav přišel i od Jonáška

jonasek.jpg 

 

Všem našim přátelům, kamarádům a příznivcům přejeme krásné a pohodové Vánoce

a splnění všech, i těch nejtajnějších, přání.

vanoce2023.jpg

 

18.12.2023 - Abbygail Psí poslání (Falko a Calypso) - DKK 0/0, DLK 0/0. Rentgenoval a vyhodnotil MVDr. Snášil. Mám radost a gratuluji!!! Krásný dárek pod stromeček.

 

11.12.2023 - TrioCACIB Praha Expo Dog 2023

V sobotu a v neděli se v Letňanech vystavovali dva Falkovi potomci. Ve třídě mladých to byla 17 měsíční Ave Victoria Psí poslání, která po oba dva výstavní dny získala výbornou a krásné druhé místo ve velké konkurenci mladých fen. Ve třídě pracovní běhal Axel One More Light "U", který se poprvé zúčastnil mezinárodních výstav a vůbec si nevedl špatně. Předváděl se moc pěkně a podvakrát dostal výbornou. Špatná výstavní úprava, která mu byla vytýkána rozhodčími,  mu neumožnila zasáhnout do pořadí. V sobotu posuzovala paní Christiane Lohmann  a v neděli Nataša Davidovič ze Srbska. Oběma pejskům a jejich majitelům moc gratuluji a věřím, že se bude dařit i v příští výstavní sezóně. Držím palce.

axel-praha.jpg

Axel

 

8.12.2023  

zima2023.jpg

 

29.11.2023 - také Rony (Ch CZ Charon Apraxia Felon "U" - Falko a Demi)  si naplno užívá sněhu

rony.jpg

rony1.jpg

a Rony ještě jednou 

bezim-.jpg

 

29.11.2023 - východ slunce

vychod-slunce.jpg

 

27.11.2023 - krásnou zimní fotku má Viky - Ave Victoria Psí poslání (Caly a Falko)

viky.jpg

 

26.11.2023 -  mezi těmito dvěma fotkami je rozdíl čtyř let

srovnani.jpg

 

24.11.2023 - ráno po jehličí a odpoledne po sněhu

24.11.rano.jpg

styl.jpg

24.11.odpol.jpg

25.11.jpg

 

5.11.2023  - tak ještě jedny zkoušky stihl Axel One More Light "U", a to KBZ KCHLS Ostrůvek, které se konaly včera. Skončil s plným počtem bodů a jako vítěz těchto zkoušek. Velká gratulace paničce Andree k šikovnému pejskovi!!!  

 

29.10.2023 - Axel One More Light je "U". Ax úspěšně složil všestranné zkoušky u OMS Znojmo s vysokým počtem bodů (jedna 3 z barvy, jinak samé 4). Skončil jako třetí nejlepší pes a ukončil tímto letošní zkouškovou sezonu. Věřím, že se mu bude dařit i příští rok a dokončí šampiona práce. Oba na to s paničkou mají. Gratuluji a držím palce!!!

axl-u.jpg

 

22.10.2023 - abych nepsala jen o potomcích Falka. Tentokrát se aktualita týká jeho samotného. Po roce jsme se opět vypravili na Oblastní výstavu retrieverů pořádanou Retriever klubem do krásného prostředí jezdeckého areálu Královický dvůr. Falka jsem vystavovala, vzhledem k jeho blížícím se 11. narozeninám, ve třídě veteránů. Posuzovala norská rozhodčí paní Nina Skjelbred. Takový posudek, který Falko od ní dostal, už asi nikdy nedostane. Kromě všech superlativů mě asi nejvíc potěšily tyto věty: "super temperament, pohybuje se s ohledem na svůj věk s důstojností, dnes vypadá jako ve svých nejlepších letech, a to zásluhou svého majitele". Nakonec se paní rozhodčí rozplakala a na závěr mě objala... Možná jí Falko připomněl nějakého jejího pejska, nevím. Bylo to hodně emotivní a já jsem moc ráda, že jsme se této výstavy mohli zúčastnit. Falko si výstavu také užil, v kruhu se vždy rád a dobře předváděl. Potkali jsme spoustu známých, které jsem po letech moc ráda viděla.

posudek1.jpg   

falko-kralovice.jpg

kralovice6.jpg

kralovice1.jpg

kralovice2.jpg 

Na výstavě bylo mnoho pejsků, kteří mají Falka nebo Gryffa v rodokmenu. Všichni dostali výbornou, někteří se umístili i na bedně. Sešli jsme se tu s milou a šikovnou Falkovou dcerou Aryankou Psí poslání, která se pěkně vystavila a z 13 fen ve třídě mladých obsadila se známkou výborná pomyslnou 5. příčku. Na fotkách Arya s Falkem.

f-a-a.jpg

kralovice3.jpg 

 

16.10.2023 - Axel One More Light opět o uplynulém víkendu bodoval na zkouškách. V sobotu lesní zkoušky OMS Kolín - I.cena, 2. místo, v neděli barvářské zkoušky také OMS Kolín - I.cena, vítěz zkoušek. Moc gratuluji!!!

bz.jpg

 

8.10.2023 - velkou radost nám včera udělala 15ti měsíční Aryanka (Arya Psí poslání - Falko a Calypso), která úspěšně složila PZ, které pořádalo OMS Olomouc. Aryanka zkoušky došla v samých 4 a stala se vítězem zkoušek z celkového počtu 18 psů. Arya se také zúčastnila klubové výstavy KCHLS v Praze a ve velké konkurenci mladých fen se dostala do užšího výběru a skončila na pomyslném 5. místě s výbornou. Moc gratuluji chovateli a majiteli Markovi Sedlačíkovi!!! 

arya.jpg

arya-pz.jpg

 

4.10.2023 - Axel One More Light (syn Falka a Mayi) boduje na pracovním poli.

30.9. - OMS Pardubice - barvářské zkoušky I.cena, Vítěz zkoušek

1.10. KZVP Čelákovice - I.cena CACT, CCT, Vítěz zkoušek. Axík má našlápnuto na českého a klubového šampiona práce. Moc gratuluji a držím palce, aby to vyšlo!!!

axik.jpg

Ax má i svoje www stránky - https://axel-onemorelight.cz/

 

25.9.2023 - Axel One More Light - barvářské zkoušky OMS Chrudim - I. cena, 1. místo. Nominace na Pohár hejtmana Pardubického kraje. Gratuluji a přeji hodně štěstí!!!

axel.jpg 

 

18.9.2023 - Kačenka (Reginn Diamond in the Heart) - dcera Falka a Issabely  má dalšího šampiona krásy, tentokrát Bosny a Hercegoviny. Uplynulý týden na výstavách v Bosně získala 4x V1, CAC, 2x res. CACIB, BOS. Moc gratuluji a posílám pozdravy na Slovensko do CHS Angelic Soul!!!

kacenka.jpg

 

17.9.2023 - Falkův syn C.I.B., MultiCh, Drago od Chlumeckého rybníka nejen že vyhrává na výstavách, ale daří se mu i na zkouškách. Včera došel klubové lesní zkoušky (Ostrava - Svinov) ve II.ceně s počtem 216 bodů. Upřímně gratuluji a držím palce na dalších zkouškách!!! 

dracek.jpg

 

16.9.2023 - Rony opět vyhrál svoji třídu s titulem CAC na  MVP v Klatovech. Goldeny posuzoval rozhodčí pan Zdařil. Zdá se, že to Ronyho začíná bavit, pěkně se vystavuje. Z výstavy má krásný posudek. certifikát českého šampiona krásy, kterého dokončil už minulý týden v Olomouci a k tomu i krásnou památeční kokardu. Ilonko, moc gratuluji!!!

klatovy.jpg

 

9.9.2023 - dnes máme důvod k velké oslavě. Falkův syn Rony (Charon Apraxia Felon "U") je Českým šampionem krásy!!! Na dnešní MVP v Olomouci získal od švédské rozhodčí paní Niny Lönner-Andersson V1, CAC ze třídy pracovní, kde se vystavovali 4 psi. Rony dostal moc pěkný posudek. Ilonko a Leoši, stálo to za to a ještě jednou moc gratuluji!!!

olomouc.jpg

 

9.9.2023 - Arya Psí poslání - DKK 0/0, DLK 0/0. Rentgenoval MVDr. Šebesta a posuzoval MVDr. Decker. Je to již 4. štěně z tohoto spojení (Falko a Calypso Dobré srdce Kosmíků "U"), které má negativní výsledky rentgenů. Moc gratuluji chovateli a zároveň majiteli Aryanky!!! A přeji hodně výstavních úspěchů na nadcházejících klubových výstavách. 

 

7.9.2023 - naše bábinka Sandra (Ch Andromeda Flores Vitae "U") - 14,5 let

sandra.jpg

sandra.jpg

sandra1.jpg 

 

7.9.2023 - další vyšetřené štěně po Falkovi a Caly - Albert Psí poslání - DKK 0/0, DLK 0/0. Rentgenoval MVDr. Šebesta, vyhodnotil MVDr. Decker. Velká gratulace do Jizerek!!!

 

4.9.2023 - Ave Victoria Psí poslání  (Falko a Caly) - DKK 1/1, DLK 0/0, OCD negativní. Rentgenoval a vyhodnotil MVDr. Pepřík. Moc gratuluji!!! 

 

3.9.2023 - Ch Walda Misantos "U" je českým šampionem práce!!! Ze Západočeského derby na Kyselce si z obou zkoušek (KPZ, KZVP) odváží tituly CACT, a tím má splněny všechny podmínky pro získání šampionátu. Petrovi a hlavně šikovnému Waldovi moc a moc gratuluji!!! Celkově Walda na tomto derby skončil na druhém místě ze 24 psů.

walda.jpg   

 

2.9.2023 - další Falkův syn zabodoval na klubových podzimních zkouškách ve Vysoké nad Labem. Axel One More Light zkoušky došel jako 3. nejlepší pes v I.ceně s titulem CACT.  Ax se tak stává čekatelem šampiona práce. Také jemu a jeho paničce Andree patří velká gratulace!!!

axel.jpg 

 

1.9.2023 - o uplynulém víkendu - 25.-27.8. se konala na Kyselce Mezinárodní soutěž retrieverů, na kterou se v loňském roce nominoval Ch Walda Misantos "U" (Falko a Lily). Zkoušky dokončil jako 4. nejlepší pes s vysokým počtem bodů ve II. ceně (limitní známka šoulačka za 2). Nádherný výkon. Moc gratuluji!!!

msr.jpg

 

26.8.2023 - z výstupu na brdský vrchol Houpák (bývalá dopadová plocha Jordán)

jordan.jpg 

jordan1.jpg

 

26.8.2023 - naše smečka - Sandra, Falko a Hermína

smecka.jpg

 

24.8.2023 - podoba není náhoda. Vpravo Baddy - Gryffinův syn CH práce - lovecký výkon - Angel Wings Magic Spell "U" - 11 let, vlevo Rony - Gryffinův vnuk, Falkův syn Charon Apraxia Felon "U" - 4 roky

baddy-a-rony.jpg

 

22.8.2023 - vodomil Hermína

voda.jpg

 

20.8.2023 - Falkův syn Rony (Charon Apraxia Felon "U") se vystavoval na MVP v Mladé Boleslavi a ze sedmi psů ve třídě pracovní získal výbornou a třetí místo. Posuzovala polská rozhodčí paní Krystyna  Opara, od které získal pěkný posudek. Moc gratuluji!!!

rony-mb.jpg

 

18.8.2023 - z brdských vřesovišť

 vresy.jpg

 

18.8.2023 - první štěně ze spojení Caly a Falka má vyhodnocené klouby. A´Boudy Psí poslání - DKK 0/1, DLK 0/0. Posuzoval MVDr. Decker. Moc gratuluji!!!

boudy.jpg

 

5.8.2023 - další chovný pejsek po Falkovi má udělaný letáček. Je jím Axel One More Light. V případě zájmu o krytí kontaktujte majitelku paní Andreu Skořepovou - tel. 602 191 542 nebo e-mail: ajasko@seznam.cz. Axel je zdravý (DKK A/A, DLK 0/0, OCD nepostižen, veškeré genetické testy včetně ichtyózy má negativní, vyšetření očí DOV negativní. Je aktivně využíván v canisterapii, zkoušky složil na plný počet bodů. S paničkou se také věnují lovecké praxi, má mnoho zkoušek z výkonu - KZV, 5x KPZ, 2x KZVP - res.CACT, nominace na Derby ČR 2024, LZ OMS - 1.místo. Na výstavách vždy výborný. 

axel.jpg

 

31.7.2023 - Ch Drago od Chlumeckého rybníka (Falko a Femme Fatale Estrella de Oro) je interšampionem!!! Na MVP v Opoli od slovinské rozhodčí paní Alenky Pokorn získal V1, CWC, CACIB, BOS a splnil tak všechny podmínky pro udělení titulu C.I.B.  Moc gratuluji!!!!

drago-cib.jpg

 

31.7.2023 - víkendové setkání 5 štěňat po Caly a Falkovi na Vysočině. 

setkani.jpg

setkani1.jpg

setkani2.jpg

 

30.7.2023 - v sobotu se konaly KZVP v Hrádku u Rokycan, kde se dařilo Ronymu - Charon Apraxia Felon "U". Rony zkoušky došel kromě dvou trojek v samých 4. Moc gratuluji a přeji hodně štěstí na nadcházejících zkouškách o pohár hradu Valdek!!!

 

3.7.2023 - nácvik na PZ - Aryanka Psí poslání - jeden rok

img-20230702-wa0010.jpg

aryanka.jpg

 

2.7.2023 - CACIB Wisla (Polsko) - dnes se Ch CZ, SK Drago od Chlumeckého rybníka (Falko a Femme Fatale Estrella de Oro) poprvé vystavoval v Polsku a dopadlo to víc než skvěle. V1, CWC, CACIB, Nejlepší pracovní pes, Nejlepší pes a BOB!!! Drago je čekatelem šampiona další země. Alenko, moc gratuluji a děkuji za zprávu!!! 

drago-polsko.jpg

 

1.7.2023 - Dogfestival Velká Ida - včera se v Idě vystavovala Ch Reginn Diamond in the Heart (Falko a Isabella) a ze třídy pracovní si odváží V1, CAC, CACIB, BOB. Moc gratuluji!!! Posuzoval pan Tibor Havelka.

kacenka-velka-ida.jpg

kacenka-ida.jpg

 

Na dnešní Národní výstavě v Klatovech se vystavoval ve třídě pracovní Rony - Charon Apraxia Felon "U" (Falko a Demi) a od paní rozhodčí Ovesné získal V2, res. CAC. Také gratuluji a přeji, aby to tam "už jednou spadlo" a Rony zaslouženě získal titul českého šampiona krásy.

img-20230701-wa0015-2.jpg

 

25.6.2023 - KPZ Uhlířské Janovice - Axel One More Light (Falko a Maya) - I.cena, celkově 8. místo ze 24 psů. Gratuluji!!!

 

19.6.2023 - dvě klubové výstavy Retriever klubu v Náměšti na Hané. Ve třídě mladých se vystavovaly dvě sestry po Falkovi a Caly.  Arya Psí poslání v sobotu výborná, v neděli také výborná a zasáhla i do pořadí. Umístila se na krásném čtvrtém místě z 18 fen. Její sestra Ave Victoria obdržela výbornou. Posuzování bylo přísné, padlo mnoho VD. Posuzovali rozhodčí specialisté - v sobotu paní Rike Lagefoged Wind z Dánska, v neděli paní Anne-Berith Waskaas z Norska. Moc oběma fenkám a jejich majitelům gratuluji!!!

aryanka.jpg

  

17.6.2023 - Hermínka a Falko - 10 a půl roku

hermi.jpg

h.jpg

fal.jpg

f.jpg

 

12.6.2023 - víkend ve znamení výstav a zkoušek

3x CACIB Nitra - CH CZ Drago od Chlumeckého rybníka (Falko a Femme Fatale Estrella de Oro) - pátek V1, CAC - Drago dokončil Slovenského šampiona krásy,  sobota V1, CAC, res. CACIB, neděle V1, CAC. Moc gratuluji!!! Drago je šikovný i pracovně a panička s ním letos plánuje udělat lesní a všestranné zkoušky. Držím palce!!!

drago.jpg

 

OVVR Zábřeh na Moravě - této bonitace se zúčastnily dvě fenky po Falkovi a Caly (Calypso Dobré srdce Kosmíků) a dopadly víc než dobře. Obě psí maturitu udělaly v první ceně a ze třinácti zúčastněných psů obsadily dvě místa "na bedně". Ave Victoria Psí poslání druhé místo, její sestra Arya třetí místo. Aryanka všechny aporty se zvěří. Moc gratuluji a přeji hodně dalších úspěchů!!!

arya-a-viky.jpg

 

KZPR Javory - na tyto zkoušky nastoupil Rony (Charon Apraxia Felon "U" - Falko a Demi) a došel je ve třetí ceně. Jak už to bývá, něco se povedlo, něco ne. Moc gratuluji a přeji do budoucna hodně úspěchů!!! Rony se rovněž vystavoval, a to na MVP v Litoměřicích, kde si od srbského rozhodčího odvezl pěkný posudek, dostal výbornou a obsadil ze šesti přihlášených psů ve třídě pracovní třetí místo.

rony.jpg    

 

Východočeské derby Chlumec nad Cidlinou - Axel One More Light (Falko a Maya od Světlovského potůčku) - KPZ II.cena, KZVP - I.cena, res. CACT, celkově deváté místo z 24 psů. Krásný výsledek, gratuluji!!!

axel.jpg

 

6.6.2023 - z dnešního deštivého rána - Hermína a Falko

6.6.jpg

6.6.a.jpg

6.6.2023.jpg

 

5.6.2023 - Derby ČR 2023 Stříbřec. Na toto derby se nominoval v loňském roce Ch Walda Misantos "U" (Falko a Lili). Šel v samých 4, pouze přinášení vlečené srstnaté za 2. Tato limitní známka ho dostala do druhé ceny. Přesto krásný výkon na náročných zkouškách. Moc gratuluji!!! 

kzpr.jpg 

 

16.5.2023 - čtyřletá Reginn Diamond in the heart (Issabela Diamond in the heart a Falko) je šampionkou Rumunska. Na čtyřdenních výstavách Dumbraveni 2023 získala celkem 4x V1,CAC, 1x CACIB, 2x res.CACIB, 1x BOS a stává se čekatelkou interšampiona. Kačence se dařilo i o uplynulém víkendu v Lučenci, kde po oba dva dny na mezinárodních výstavách byla oceněna známkou výborná a tituly CAC. Kačenka žije ve známé CHS Angelic Soul na Slovensku. Péťo, moc gratuluji!!! 

kacenka.jpg

 

6.5.2023 - Krajská výstava Olomouc - Florinka - Ave Victoria Psí poslání (Falko a Caly) - třída mladých - výborná a druhé místo z pěti fen. Posuzovala paní Olga Dolejšová. Moc gratuluji!!!

viky.jpg

její sestřička Riley si užívá výlety po Krkonoších

riley.jpg

sestřička Aryanka (vlevo) se připravuje na práci loveckého psa

arya.jpg

aryanka.jpg

a nakonec bráška Archie s paničkou pod rozkvetlým stromem

archie.jpg

 

5.5.2023 - už jsou to tři roky, co s námi není. S láskou vzpomínáme na jeho temperament, radost ze života, jeho přítulnou a mazlivou povahu. Bylo ho pořád plno, dovedl se nadchnout pro každou legraci. Když píšu tyto řádky, mám slzy v očích. Moc mi chybí.

JCh, Ch Gryffindor Junior The Best Baron "U"  

(22.1.2004 - 5.5.2020) 

gryffindor.jpg

 

3.5.2023 - sourozenci Hermína a Falko

hermina.jpg

sourozenci.jpg

sourozenci1.jpg

sourozenci2.jpg

 

17.4.2023 - vlevo devítiměsíční Arya Psí poslání (Falko a Caly) s maminkou. Je to velká šikulka. 

arya-a-caly1.jpg

arya-a-caly.jpg

 

9.4.2023 - dnes je to už 7 let, co Duhový most překročil náš Brad. Všichni na něj moc vzpomínáme.

brad-lipno.jpg

 

8.4.2023 - také dnes se Avrilce dařilo. Tentokrát ve Slovinsku, kdy na mezinárodní výstavě získala ve své třídě ve velké konkurenci fen ze Švýcarska, Itálie a Rakouska V1, CAC. Avril se stává čekatelkou slovinského šampiona krásy. Velká gratulace!!!

 

4.4.2023 - Avril One More Light (Falko a Maya od Světlovského potůčku) je šampionkou Bosny a Hercegoviny. V Neumu se konaly včera a dnes čtyři výstavy (dvě národní a dvě mezinárodní) a Avrilka na nich získala celkem 4x CAC, 2x res.CACIB. Moc gratuluji!!!

avril.jpg

avril1.jpg

 

3.4.2023 - Freya Ajmen - (Falko a Fara Wi-An-Wa) - 10 měsíců

freya.jpg

 

26.3.2023 - radost nám dnes udělala bez dvou dnů devítiměsíční fenka po Falkovi a Caly - Ave Victoria Psí poslání, která se naposledy vystavovala ve třídě dorostu a z Kelče si z oblastní výstavy odváží krásný posudek a VN1. V soutěži o nejlepší dorost se dostala do užšího výběru pěti dorostenců. Posuzovala irská rozhodčí paní Stewart Ritchie Diane. Moc gratuluji a přeji hodně štěstí i nadále!!!

viky.jpg

 

26.3.2023 - naše Sandra (CH Andromeda Flores Vitae "U") dnes slaví 14. narozeniny. Sandruško, nepřejeme Ti nic víc než zdraví a zase zdraví, protože všechno ostatní máš. Ať Ti to dobře chodí, ať jsi veselá a spokojená. 

sandra-14.jpg

 

5.3.2023 - Falko s Hermínou si užívají psí důchod.

16.3.jpg

h-a-f.jpg

v-lese.jpg

hermina-s-falkem.jpg

 

5.3.2023 - na fotce dole je Arya Psí poslání (Caly a Falko). Je velmi šikovná, stejně jako její sourozenci. Všichni v sobě mají lovecké vlohy, všichni mají velký zájem o aport. Její sestřička Ave Victoria - Vicky se navíc včera poprvé zúčastnila výstavy, a to v Českých Budějovicích. Od paní Cepkové dostala pěkný posudek a svoji třídu dorostu z pěti feneček vyhrála. Moc gratuluji!!!

arya.jpg

 

21.2.2023 - dnes jsem dostala milou zprávu ze Slovenska. Falkova dcera Reginn Diamond in the Heart (maminka Isabella Diamond in the Heart) se po mateřských povinnostech ukázala ve výstavním kruhu v Nitře. Ze třídy pracovní si s paničkou Petrou vyběhala 2x CAC, 1x res. CACIB, V3, a stává se tak čekatelkou slovenského šampiona krásy. Kačenka je velmi šikovná i na poli pracovním a hlavně je úžasnou canisterapeutkou ve zvolenské nemocnici. Moc gratuluji!!!

reginn.jpg

  

21.2.2023 - o víkendu se sešly dvě sestřičky Arya a Abby z CHS Psí poslání (Caly a Falko - 8 měsíců)

abby-a-arya.jpg

 

22.1.2023 - dnešní vzpomínka patří Gryffovi. Před 19 lety se v CHS The Best Baron narodilo deset štěňátek mamince Amy a tátovi Gryffindorovi. Toto spojení dvou krásných jedinců mě zaujalo a moc jsem si přála k Bradovi dalšího goldena. Tehdy jsem měla právo první volby. Ze všech pejsků se mi nejvíc líbili dva, jeden zlatý a druhý smetanový. A právě ten mi nakonec padl do oka. Vypadal jako lední medvídek, černé oči, černý čumáček a huňatý bílý kožíšek. Byla to láska na první pohled. Díky Gryffovi jsem v průběhu jeho života poznala spoustu prima lidí a navázala řadu přátelství, z nichž mnohá vydržela dodnes. V květnu tomu budou tři roky, kdy jsme ho museli v jeho 16 letech a pěti měsících nechat odejít za duhový most. Moc nám všem chybí a pořád na něj vzpomínáme, někdy se slzami v očích, někdy s úsměvem, když si vybavíme jeho radost ze života, chuť si hrát a dovádět. Nikdy na Tebe, Gryffe, nezapomeneme!!! Ve svých dětech, vnucích, pravnucích, prapra....... žiješ dál. Díky za Falka, za Hermínku a za všechny Tvé krásné děti.    

gryff.jpg

gryff-harrachov.jpg

gryff-harrachov1.jpg

    

15.1.2023 - "náš" Jonášek - bráška Falka a Hermínky a fotka z oslavy jeho 10.narozenin

jonasek.jpg

 

15.1.2023 - Albert Psí poslání (Caly a Falko) - 7 měsíců

albert.jpg

 

2.1.2023 - tak jako už poněkolikáté začínám nový rok přáním všeho dobrého a vzpomínkou na narozeniny našeho prvního zlaťáčka Brada. Není dne, kdy bychom si na něj nevzpomněli.

brad.jpg