Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality 2021

25.12.2021 - našim štěňátkům je devět let. Uteklo to jako voda a já moc ráda na tento Boží hod vánoční, kdy se Sandře a Gryffovi narodila, vzpomínám. Jonášku, Nellinko, Hermínko a Falko, všem vám přejeme hodně zdraví do dalších let, protože jinak všechno máte - milující rodiny, co by pro vás dýchaly, samé dobroty v mističkách, spoustu hodin věnovaných lítání po lesích a loukách. Tak ať vám to ještě dlouho běhá. 

9-let.jpg

falko-5.tyden.jpg

falko-6.tyden.jpg

 

 

Přeji vám všem šťastné a veselé Vánoce, klid a pohodu  

a do nového roku hodně zdraví, sil a optimismu. 

my_photo_christmas-604--4-.jpg

 

 

3.12.2021 - tři senioři (Falko a Hermína 9 let, Sandra bez 4 měsíců 13 let)

3.12.2021.jpg

hermi.jpg

hermi1.jpg

 Hermínka

 

27.11.2021 - první sníh - sice málo, ale přesto zlepšil náladu

prvni-snih.jpg

28.11.2021.jpg

28.11.jpg

hermina.jpg

 

11.11.2021 - Světlanko, moc děkuji... 

obrazek.jpg

 

1.11.2021 - Ch Walda Misantos "U" (Lili a Falko) úspěšně zakončil letošní zkouškovou sezónu. O víkendu probíhaly KVZPR v Rokycanech "O pohár prezidenta RK CZ". Walda tyto náročné dvoudenní zkoušky došel s vysokým počtem bodů v I.ceně jako čtvrtý nejlepší pes zkoušek, a nominoval se tak na MSR v příštím roce. Moc gratuluji!!!

walda-kvzpr.jpg 

 

28.10.2021 - Krajská Halloween výstava psů v Kelči - Chip Apraxia Felon (Demi a Falko) - V1, VT, Krajský vítěz. Goldeny posuzoval pan Josef Nosek. Chip  a hlavně jeho panička si výstavu užili. Na této výstavě bylo 40 goldenů a Chip se prosadil i mezi známými jmény. Moc gratuluji!!! 

chip-kelc.jpg

 

26.10.2021 - Unique Headow od Světlovského potůčku - DKK 1/1, DLK 0/0, OCD negativní, Unique Sky od Světlovského potůčku - DKK 0/0, DLK 0/0, OCD negativní - obě fenky po Keissii od Světlovského potůčku a Falkovi. RTG provedl MVDr. Pepřík, stejně tak vyhodnotil. Moc gratuluji chovatelce a zároveň majitelce obou feneček paní Dittrichové!!! 

headow-a-sky.jpg

headow.jpg

sky.jpg

 

25.10.2021 - Ronyho (Charon Apraxia Felon, syn Demi Moore a Falka) poslední klubové zkoušky v tomto roce. V neděli 24.10. pořádal Retriever klub KPZ v Blevicích. Rony zkoušky došel s vysokým počtem bodů 216 ve II.ceně jako 6. nejlepší pes ze 24 psů. Velká gratulace patří Ilonce a Leošovi za pečlivou přípravu. Příští rok, pokud situace s covidem dovolí, se Rony bude připravovat na KZPR a všestranné zkoušky.  

rony-blevice.jpg

Víkend před těmito zkouškami se Rony vystavoval v Litoměřicích na krajské výstavě. Od rozhodčí paní ing. Dariny Mervové dostal pěkný posudek a V1, VT. A tím pro Ronyho skončila i letošní výstavní sezóna. Moc gratuluji !!! 

rony-kpz.jpg

 

21.10.2021 - nádherný Falkův syn Simba Chlupaté štěstí

zpr-cimer.jpg

foto převzato z webu KCHLS

 

21.10.2021 -  barevný podzim

cervena.jpg

 

18.10.2021 - něco z mámy něco z táty, to je Beatka Aimee Golden Claudie Love (Miuška a Falko)

beatka.jpg

 

17.10.2021 - Ch Walda Misantos (Lili a Falko) je "U" - universal dog - všestranně upotřebitelný pes. Na Kyselce se o víkendu konaly klubové všestranné zkoušky přinášení, které organizoval KCHLS. Walda zkoušky dokončil s vysokým počtem bodů.  Zkouškové štěstí ho ale opustilo na handlingu, kde dostal 1, a tím spadl do třetí ceny. Jinak šel v samých čtyřkách a jedné trojce. Krásný výkon, moc gratuluji!!! 

 

15.10.2021 - dnes slaví 13. narozeniny Greys Wi-An-Wa, úspěšná fena po Gryffovi, která dala základy nového směru chovu v této CHS. Greys je držitelkou mnoha titulů - C.I.E., JCh Polska, Ch Polska, Rumunska, Ukrajiny, Bulharska, Grand Ch Bulharska, Ch Balkánu, Polský veterán šampion. Je matkou pěti vrhů, mnoho jejích potomků se stalo také šampiony krásy. Přejeme Greys hlavně hodně zdraví do dalších let!!!  

greys.jpg

 

14.10.2021 - majitelky dvou pejsků po Geri Halliwell Zlatá kudrnka a Falkovi mi poslaly fotky svých chlupáčů. Zrovna dnes slaví 4 roky. Na prvních dvou je Boogie, na třetí Ronnie (Antonio). Oba se mají moc dobře, se svými majitelkami podnikají výlety po celých Čechách, hlavně Ronnie s Evičkou jsou každý víkend na dlouhých výšlapech po kopcích a horách. Oběma a nejen jim, přeji hodně zdraví a spoustu našlapaných kilometrů!!! 

boogie.jpg

boogie1.jpg

ronnie.jpg

 

12.10.2021 - dostala jsem fotky malého Lorda od Andrejky Kúdelové (CHS My Joy - SK). Lordík, Enerkid Call me My Joy,  je importovaný pejsek, který má ve svém rodokmenu Gryffina. Andrejko, přeji malému hodně a hodně zdraví. Ať Ti dělá jen radost.

gryffuv-potomek.jpg

andrejka-a-lordik.jpg 

 

11.10.2021 - Rony (Charon Apraxia Felon), syn Demi Moore a Falka, opět zabodoval na zkouškách. Včera se v Čelákovicích konaly KZVP, pořádané RK CZ. Rony zkoušky došel v první ceně jako třetí nejúspěšnější pes z 22 nastoupených psů. Ilonko a Leoši, moc gratuluji!!!  

aport-kachny.jpg

 

7.10.2021 - toulky brdskými lesy s Falkem a Hermínou 

brdy.jpg

brdy1.jpg

 

1.10.2021 - World Dog Show 2021 Brno

JCH, MultiCh Crazy Sweet Albipolis - třída šampionů V3. Crazy (Agatha a Falko) se dokázala prosadit i ve velké konkurenci zejména zahraničních fen. Posuzoval Tamás Jakkel z Maďarska.

crazy.jpg

 

Chip Apraxia Felon (Demi Moore a Falko) si ze třídy otevřené odnáší známku výborný v konkurenci 23 psů. Psy posuzoval polský rozhodčí Andrzej Stepinski.

chip.jpg

Chip Apraxie Felon

 

Ch Walda Misantos (Lili a Falko) také výborný z 18 psů ve třídě pracovní. Všem a zejména Petře s Crazy moc a moc gratuluji!!! 

 

28.9.2021 - velkou radost nám dnes udělala i Eliška (Chia Apraxia Felon - Demi Moore AF a Falko), která dnes absolvovala barvářské zkoušky u OMS Teplice. Zkoušky došla v I.ceně, vodění volně 4, odložení volně 4, práce před barvou šoulačka 3 a barva jako vodič za 4, celkem 92 bodů. Eliška skončila na krásném 4. místě ze 22 psů. Moc gratuluji!!! 

 

28.9.2021 - VIII. ročník krajské výstavy psů Martiněves. Goldeny posuzovala rakouská rozhodčí paní Hana Ahrens. Falko dostal ze třídy veteránů pěkný posudek: Skoro devítiletý velmi ušlechtilý pes, robustní silná kostra, krásná samčí hlava, výborný pigment, pěstěný chrup, jasné oči, hluboký hrudník, pevný hřbet, velmi bohaté osrstění, volný prostorný pohyb, vyrovnaná povaha - V1, VT.

falko-martineves.jpg

falko-martineves-1.jpg

 

26.9.2021 - Ronyho úspěšný výstavní víkend (Charon Apraxia Felon - Demi a Falko). V sobotu Oblastní výstava Rokycany - V1, VT, Oblastní vítěz, neděle Klubová výstava retrieverů Džbán - V2, res. CAC. Po oba dva dny třída pracovní. Ilonko moc gratuluji!!! 

rony.jpg

 

21.9.2021 - výlet do Harrachova - Mumlavský vodopád

mumlava.jpg 

 

20.9.2021 - ranní výšlap k vřesovišti pod Houpákem (Brdy) 

vres.jpg

vresoviste2.jpg

vresoviste1.jpg

 

19.9.2021 - Reginn Diamond in the heart - Kačenka (Isabella Diamond in the Heart a Falko) v uplynulém týdnu zabodovala na podzimních zkouškách. Oboje zkoušky se konaly na Slovensku a oboje došla v I. ceně. Je to moc šikovná fenka. Gratuluji!!!  

kacenka.jpg

 

12.9.2021 - Simba Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) a jeho panička Jana se vydali o víkendu na KZPR, které se konaly v Jihočeském kraji v Číměři. Simba došel tyto náročné zkoušky ve třetí ceně. Moc gratuluji a přeji mnoho pracovních a výstavních úspěchů, kterých, pokud Covid dovolí, se Simba zúčastní v příštím roce. 

 

11.9.2021 - 37. Podještědská výstava psů - Bria Aimee Golden Claudie Love - V1, VT. Briuška (Miuška a Falko) se vystavovala v mezitřídě a od paní rozhodčí Kristýny Vaníčkové dostala bezchybný posudek. Gratuluji!!! Briušce chybí do uchovnění jen OVVR, na které se chystá na jaře.

 

7.9.2021 - o uplynulém víkendu proběhlo Západočeské derby retrieverů. 

Falkův syn Ch Walda Misantos - KPZ I.cena, KZVP II.cena, celkově obsadil 10. místo ze 24 psů. Pěkný výkon, gratuluji!!! Foto převzato z webu KCHLS.

walda-kyselka.jpg

 

5.9.2021 - NVP Floracanis Olomouc - goldeny posuzovala chorvatská rozhodčí paní Suzana Verstovsek - Drago od Chlumeckého rybníka (Femme Fatale Estrella de Oro a Falko) - třída pracovní V1, CAC. Gratuluji!!! 

drago-cac.jpg

drago.jpg

 

V Olomouci se ve třídě otevřené vystavoval i Axl Ebi Garden (Bonnie ze Zlaté skalky a Falko), který v konkurenci sedmi psů obdržel známku výborná. 

 

4.9.2021 - Asterix od Habrovického rybníka (First Chance Estrella de Oro a Falko) se vystavoval na krajské výstavě psů v Karlových Varech a získal krásný posudek a V1, VT. Gratuluji!!!  Moc mě potěšila zpráva od jeho majitelů, jak jsou s ním spokojeni a jak jim dělá velkou radost. 

marley.jpg 

 

3.9.2021 - krásný výsledek RTG kloubů má Briuška - Bria Aimee Golden Claudie Love (MultiCh Aimee De La Manet Golden Claudie Love a Falko) -. DKK 0/1, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Decker. Moc gratuluji!!!

Bonnie Aimee Golden Claudia Love - DKK 0/0, DLK 2/2. Vyhodnotil rovněž MVDr. Decker. Bohužel ne vždy všechno vyjde, jak by si člověk přál. 

 

28.8.2021 - Interdog Bohemia - MVP Mladá Boleslav. Goldeny posuzoval chorvatský rozhodčí pan Bojan Matakovič.

Charon Apraxia Felon - třída pracovní V4 (Demi Moore a Falko) 

rony-mb.jpg

 

JCh, MCh, GrandCh Crazy Sweet Albipolis - třída šampionů V1, CAC (Agatha a Falko).

Oběma moc gratuluji, pan rozhodčí byl přísný, padlo hodně VD.

Charon - Rony se o uplynulém víkendu zúčastnil také Krajské výstavy psů v Lounech, kde od paní rozhodčí Frnčové dostal krásný posudek a V1, VT. 

rony.jpg 

 

28.8.2021 - Chia Apraxia Felon (Demi Moore a Falko) splnila poslední podmínku nutnou k uchovnění složením bonitace OVVR. Chia - Eliška byla hodně šikovná, zkoušky složila na 220 bodů. V Kunžaku na OVVR nastoupila i Ashley od Habrovického rybníka (First Chance Estrella de Oro a Falko), která skončila na krásném 5. místě s počtem 224 bodů. A nakonec Axel One More Light (Maya od Světlovského potůčku a Falko) s počtem 206 bodů. Všem moc gratuluji!!!

 

23.8.2021 - Crazy Sweet Albipolis (Agatha Sweet Albipolis a Falko) je šampionkou další země. O prodlouženém víkendu se konaly tři mezinárodní výstavy v Bratislavě. Crazy hned první den získala  V1, CAC a splnila tak podmínky pro slovenského šampiona krásy. Druhý den byla V3 a třetí den opět V1, CAC. Moc gratuluji!!! Crazy je již JCH CZ, CH CZ, PL, SK, Grand šampionka CZ a Klubová šampionka KCHLS.  

crazy-blava.jpg

crazy-blava1.jpg

 

16.8.2021 - Veterán šampion 

veteran.jpg 

15.8.2021 - Klubová výstava retrieverů 8.8.2021 se zadáním klubového vítěze - Horka na Moravě, posuzoval polský rozhodčí pan Tomasz Slawik.

Drago od Chlumeckého rybníka v konkurenci 12 psů ve třídě otevřené - V4

Bonnie Aimee Golden Claudie Love - třída mladých V4 ze 17 fen

Bria Aimee Golden Claudie Love - mezitřída - V

Obě fenky po Aimee De La Manet Golden Claudie Love a Falkovi. Všem gratuluji!!!

 

10.8.2021 - Krajská výstava psů Kladno - sobota 8.8.2021

Falko V1, VTV - posuzoval Ing. Leoš Jančík. Falko od něj dostal krásný posudek: " Téměř devítiletý pes, těžší v typu, ve výborné výstavní kondici, bohatě osrstěný, korektní úhlení, výborné předhrudí, vyrovnaná povaha, prostorný plynulý pohyb, vynikající pigment". 

 

10.8.2021 - Ronyho skvělý víkend. Rony - Charon Apraxia Felon (Demi Moore AF a Falko) se o víkendu zúčastnil zkoušek "O pohár hradu Valdek", které pořádal Retriever klub. V sobotu proběhly KPZ, Rony šel v samých 4, pouze poslední disciplína vlečka srstnaté se mu nepovedla a hodila ho do třetí ceny. Zkoušky však dokončil s vysokým počtem bodů. V neděli pak probíhaly KZVP, které došel v první ceně a s titulem res. CACT. Celkově se Rony umístil za oba dva dny na pěkném 4.místě. Rozhodčí ho chválili za krásnou rychlou práci. Rony je velmi temperamentní pejsek s výborným nosem a obrovskou chutí do práce. Určitě o něm ještě uslyšíme. Moc gratuluji Leošovi a Ilonce!!!   

rony-res.cact.jpg

    

5.8.2021 - Simba Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko)

simba.jpg

simba-postoj.jpg

simba-humpolec.jpg

 

1.8.2021 - také z dnešní speciální výstavy retrieverů v Humpolci si JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis - dcera Agatky a Falka - odváží pohár za vítězství ve třídě šampionů. A navíc má tímto splněné podmínky pro titul Český grandšampion. Posuzoval italský rozhodčí pan Salvatore La Fata. Petro ještě jednou moc a moc gratuluji!!!

crazy-pohary.jpg

crazy-a-jeji-deti.jpg

Crazy (uprostřed) a její děti, Falkovi vnuci 

  

Simba Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) v konkurenci 17 psů ve třídě pracovní obsadil krásné 3. místo se známkou výborný. Také gratuluji!!!

Drago od Chlumeckého rybníka- třída otevřená - V4 (matka Femme Fatale Estrella de Oro). Gratuluji.

 

1.8.2021 - na včerejší MVP v Klatovech Falko dokončil Českého veterán šampiona. Od paní rozhodčí Mervové dostal krásný posudek: "Skoro devítiletý pes, ve výborné kondici, ušlechtilá hlava, výrazný pigment, pěkná přední fronta, korektní úhlení končetin, rovný pevný hřbet, prostorný pohyb."

klatovy-veteran.jpg   

 

Jeho syn Ch Walda Misantos tentokrát V2, res. CAC ze třídy pracovní. Gratuluji.

V Humpolci na klubové výstavě KCHLS zabodovala opět JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis, která si ze třídy vítězů odváží krásný pohár a V1, CAC. Posuzoval italský rozhodčí pan Sergio Scarpellini. Crazy splnila podmínky pro klubovou šampionku KCHLS. Moc gratuluji!!!

crazy-humpolec.jpg

crazy-pohar.jpg

 

25.7.2021 - úspěšný víkend má za sebou Falkův syn Ch Walda Misantos (matka Non-Stop Rome Wasn´t Built in a Day) , který zabodoval na Pražském Derby retrieverů. V sobotu proběhly KPZ, které Walda vyhrál a získal titul CACT - plný počet bodů (samé 4 včetně pomocných známek), dnes KZVP rovněž v první ceně na plný počet bodů pouze s jednou pomocnou trojkou. Celkově se Walda umístil na druhém místě, a nominoval se tak na Derby retrieverů v roce 2022. Walda se stává čekatelem šampiona práce. Moc gratuluji!!!  

walda-cact.jpg

 

12.7.2021 - v sobotu 10.7. se konaly KPZ v Zábřehu, okr. Šumperk,  pořádané RK CZ

Drago od Chlumeckého rybníka (Femme Fatale Estrella de Oro a Falko) se poprvé zúčastnil vyšších zkoušek. Zkoušky nejen že došel v I.ceně, ale navíc i s titulem CACT. Drago se stává čekatelem šampiona práce a k získání titulu český šampion krásy mu zbývá už jen jeden CAC. Gratuluji a zároveň děkuji jeho paničce paní Aleně Vintrlíkové, která si Draga vzala po roce věku, kdy se ho původní rodina zřekla. Do té doby neuměl nic, bál se ruky, pohlazení, domníváme se, že byl týraný. Hned druhý den po zkouškách se objevil i na oblastní výstavě, kde dostal výbornou a obsadil třetí místo. Stejné výstavy se zúčastnil i Chip Apraxia Felon, který se umístil na místě druhém. Posuzovala přísná rozhodčí  paní Kristína Vaníčková. Oběma gratuluji a těším se na další zprávy.

drago.jpg   

 

6.7.2021 - a dnes opět výstava v Královicích, tentokrát Klubová výstava retrieverů Pink Show 2021 se zadáváním titulu CAC. Bylo přihlášeno mnoho psů, zejména fen, kteří potřebovali klubovou výstavu k uchovnění. Ráno jsem se rozhodla, že se pojedu podívat. Krásná výstava, krásné prostředí, výborná organizace, prostorné kruhy, zahraniční rozhodčí. Goldeny posuzoval dánský rozhodčí pan Frederik Kien Hansen (CHS GR - Fabray). Ve třídě mladých se vystavovala Falkova vnučka Daisy Sweet Albipolis a dostala výbornou. Ve třídě otevřené běhala dvouletá Avril One More Light (Maya od Světlovského potůčku a Falko), a také ona byla výborná bez pořadí (33 fen). Absolvováním klubové výstavy tak splnila poslední podmínku nutnou k uchovnění. Crazy Sweet Albipolis nastoupila tentokrát do třídy pracovní a v konkurenci 11 fen obsadila krásné 3.místo. Všem gratuluji!!! 

avril.jpg

 Avril One More Light

 

6.7.2021 - v pondělí 5.7. se konala Oblastní výstava loveckých plemen v Červeném Hrádku u Chomutova.

Po dlouhé době jsem Falka přihlásila na výstavu, poprvé do třídy veteránů. Posuzovala paní Olga Dolejšová. Falko od ní dostal moc pěkný posudek -  V1, VTV (což nebylo nic těžkého, v této třídě jsme byli sami) a máme tak rozdělaného veterán šampiona.

ov-jirkov.jpg

V Chomutově jsme se nečekaně setkali s paní Renatou Hasilovou a panem Milanem Doktorem, který měl sebou Falkovu šestiměsíční vnučku Annabellu od Šeříku. Také ona se ve třídě štěňátek hezky předvedla a dostala moc pěkný posudek a známku VN1. Gratuluji!!!

 

Ve stejný den 5.7. se v jezdeckém areálu v Královicích konala Oblastní výstava retrieverů Mini Pink Show, kterou pořádal Retriever klub. Tady zabodovala JCH, Ch CZ, Ch PL Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko). Crazy se vystavovala ve třídě šampionů a získala V1, VT, CC, Oblastní vítěz. Crazy se stává čekatelem klubového šampiona RK CZ. Je to nádherná fena. Péťo, gratuluji!!! 

crazy-kralovice.jpg

 


3.7.2021 - NVP Klatovy - rozhodčí paní Olga Dolejšová

Velkou radost nám udělal Walda Misantos (Lili a Falko), který se v Klatovech vystavoval ve třídě pracovní a s panem Hájkem si vyběhali V1, CAC, Národní vítěz, CAC ČMKU, BOB. Walda tak dokončil českého šampiona krásy a stává se čekatelem šampiona ČMKU. Moc gratuluji!!! 

walda-bob.jpg

walda-nv.jpg

 

Radost jsme měli i z krásného umístění Ronyho - Charon Apraxia Felon (Demi Moore a Falko), který se vystavoval ve třídě otevřené a od paní rozhodčí dostal výbornou, druhé místo a titul res. CAC!!! Ilonko gratuluji!!! 

rony-klatovy.jpg

 

Gratuluji i Avrilce One More Light (Maya od Světlovského potůčku a Falko), která si v mezitřídě se svým malým handlerem Samíkem vyběhala VD. 

 

30.6.2021 - Wonder Woody Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) úspěšně složil psí maturitu v Zábřehu na Moravě. OVVR - plný počet bodů, aport se zvěří, 2. místo. Gratuluji!!!

  

26.6.2021 - MVP Brno, rozhodčí Zofia Konderla z Polska

Chip Apraxia Felon - V4 - třída otevřená

Chia Apraxia Felon - V - třída otevřená

JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) - V2, res. CAC - třída šampiónů 

chip-a-chia.jpg

sourozenci Chip a Chia (Demi Moore a Falko)

 

12.6.2021 - Krajská výstava psů Rokycany - goldeny posuzoval pan Otakar Vondrouš.

Charon Apraxia Felon - Rony (Demi Moore AF a Falko) - třída otevřená V1, VT (4 psi) 

rony-rokycany1.jpg

 

Bonnie Aimee Golden Claudie Love (Miuška a Falko) - třída mladých V2 (8 fen) 

bonnie.jpg

bonnie-rokycany.jpg

 

Avril One More Light - (Maya od Světlovského potůčku a Falko) - třída otevřená VD4 (5 fen)

Všem gratuluji a těším se zas někdy příště!!!  

 

7.6.2021 - Simba Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) má výsledky genetických testů z Genomie. Nemohlo to dopadnout lépe. Celý balíček pro goldeny má negativní (GR PRA1,2 negativní, PRA-prcd negativní, ICT negativní, GRMD negativní). Mám velkou radost a gratuluji!!!  

 

6.6.2021 - Asterix od Habrovického rybníka - Marley (First Chance Estrella de Oro a Falko) má stejně jako jeho bráška Argo a sestřička Ashley zcela zdravé klouby. DKK A/A, DLK 0/0, OCD negativní. Rentgenoval MVDr. Šebesta a vyhodnotil MVDr. Vlček. Moc gratuluji!!!

 

4.6.2021 - pár fotek z výletu na Lipno 

lipno1.jpg

lipno2.jpg

lipno3.jpg

lipno4.jpg

 

4.6.2021 - dva parťáci - vlevo Angel Wings Magic Spell - Baddy (Caschira a Gryff) - 9 let a Charon Apraxia Felon - Rony (Demi Moore a Falko) - 2 roky. 

baddy-a-rony.jpg

 

31.5.2021 - KPZ Kyselka. Tuto sobotu jsem držela palce Ronymu - Charon Apraxia Felon (Demi Moore AF a Falko), který se poprvé zúčastnil vyšších loveckých zkoušek. Na to, že teprve před třemi týdny začal pracovat se zvěří, si vedl víc než dobře. Zkoušky sice dokončil ve III. ceně díky limitní známce za aport v terénu, ale i tak nám udělal velikou radost. Je toho hodně, co je třeba docvičit, ale Rony je šikovný a cvičení ho baví. Moc gratuluji Ilonce, která ho na zkoušky připravila, a Leošovi, který ho vedl!!! Byly to nervy, ale stálo to za to!!! Rony se tak stává lovecky upotřebitelným psem.

rony-kachna.jpg 

 

31.5.2021 - OVVR Kyselka 28.5. - Asterix od Habrovického rybníka - Marley (First Chance Estrella de Oro a Falko) zvládl psí maturitu na jedničku s hvězdičkou. OVVR došel v samých 4, tedy na plný počet bodů. Gratuluji!!! Marley má za sebou i RTG, už brzy budeme znát výsledky.  

 

28.5.2021 - první letošní vyšší lovecké zkoušky - KPZ Kunžak. Gratulaci posílám  Janě Valové, která se Simbou Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) došla tyto zkoušky v I.ceně. Celkově se Simba umístil na krásném šestém místě ze 23 psů.  

simba.jpg

 

5.5.2021 - už je to rok, co s námi nejsi a pořád to bolí ... 

gryffin.jpg

JCh, Ch Gryffindor Junior The Best Baron "U"

(22.1.2004 - 5.5.2020)

 

5.5.2021 - Rony - Charon Apraxia Felon (Demi Moore AF a Falko). Rony se připravuje na letošní výstavní a zkouškovou sezonu. Je to šikovný pejsek, má vynikající nos a temperament a rychlost na rozdávání.  

ronny.jpg

ronny-aport.jpg

Na vyšší zkoušky se připravuje i jeho vrhový bráška Chip, který je stejně jako Rony chovným psem.

chip-af.jpg

chip-aport.jpg   

 

5.5.2021 - Josephine Bismilláhi (Heidi a Falko) - tři měsíce po porodu a už s velkou chutí pracuje. 

josephine-bismillahi.jpg

 

18.4.2021 - Falko a Hermínka - věčně vedle sebe (i během spánku)

f-a-h.jpg

 

18.4.2021 - Walda Misantos (Lili a Falko) se přípravuje na letošní zkouškovou sezonu.

walda.jpg

 

9.4.2021 - je to už pět let, co nás náhle opustil Brad. Nikdy nezapomeneme na jeho důvěřivý a láskyplný pohled, na jeho trpělivost a snahu se zavděčit. 

2.1.2002 - 9.4.2016 

brad.jpg

 

26.3.2021 - dnes máme ještě jeden důvod k oslavě. Falko splnil všechny podmínky pro získání svého dalšího titulu a dnešním dnem se stává oficiálně Šampionem ČMKU. Falko je teprve čtvrtým goldenem, kterému byl udělen tento prestižní titul.

sampion-cmku.jpg

26.3.2021 - naše Sandra (Ch Andromeda Flores Vitae "U") má dnes 12. narozeniny. Sandruško, přejeme Ti do dalších let jen a jen hodně zdraví. Ať se Ti dobře běhá, abychom spolu mohly ještě dlouho chodit na procházky po loukách a lesích. 

sandra5.jpg     

 

16.3.2021 - Rony - Charon Apraxia Felon (Demi Moore Apraxia Felon a Falko) je uchovněný pod RK CZ. Je to pěkný, zdravý pes s krásnou hlavou - DKK A/A, DLK 0/0, OCD negativní, po rodičích má GR PRA1,2 a PRA-prcd negativní, ICT carrier. Je plnochrupý se správným nůžkovým skusem. V současné době se připravuje na vyšší lovecké zkoušky a pokud se zlepší situace, jistě se objeví i na výstavách. Pokud máte zájem o krytí fenky tímto pejskem, kontaktujte majitelku paní Ilonu Cvrčkovou (tel. 602 262 405).

rony.jpg

rony1.jpg 

 

2.3.2021 - portrétky některých štěňátek po Keissii od Světlovského potůčku a Falkovi. Všechna se mají dobře a dělají svým majitelům radost.   

kessie-a-falko.jpg

kessie-a-falko-1.jpg

kessie-a-falko-2.jpg

kessie-a-falko-3.jpg

kessie-a-falko-4.jpg

 

2.3.2021 - dobrých zpráv hlavně v této době není nikdy dost. Wonder Sunny Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) - DKK A/A, DLK 0/0. Rentgeny provedl a vyhodnotil MVDr. Snášil. Mám velikou radost, je to druhé zrentgenované a posouzené štěně z opakovaného spojení s naprosto zdravými klouby. Moc gratuluji !!! 

wonder-sunny.jpg 

 

27.1.2021 - portréty Falka

falko-27.1.2021.jpg

zima-2021.jpg

Sandry

sandra-27.1.2021.jpg

Hermínky

hermiona28.1.2021.jpg

 

22.1.2021 - dnes by měl Gryff narozeniny. Není dne. kdy bychom si na něj i na Brada nevzpomněli. Moc se nám stýská, ale takový je život. Nic netrvá věčně... Bylo to nádherných 16 let. 

gryff-lipno.jpg

gryff-v-harrachove.jpg

gryff-a-snih.jpg

gryff-a-snih1.jpg

 

15.1.2021 - užíváme si sněhové nadílky

falko2.jpg

Falko

sandra.jpg

sandra1.jpg

Sandra (za dva měsíce 12 let)

se-sandrou.jpg

Falko s milovanou maminkou Sandrou 

s-herminou.jpg

Falko s Hermínkou (nadšená z jeho péče moc není)

 

2.1.2021 - vzpomínka na narozeniny milovaného Brada (The Best Baron). Nikdy nezapomeneme, žil s námi dlouhých 14 let, uměl se radovat ze života, miloval sníh, hory, byl vděčný za každé pohlazení. S ním jsme objevili, jak krásný život může být se zlatými retrívry. 

brad.jpg

 

 

Začíná nový rok a já bych chtěla popřát vám všem hodně zdraví a pohody. Doufejme, že tento rok bude lepší než ten uplynulý, že se dočkáme normálního režimu a budeme se moct věnovat bez omezení tomu, co baví nás a naše chlupaté kamarády.

     Přeji vám všem bezztrátový rok 2021.        

 pf-2021--2-.jpg