Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality 2019

30.12.2019 - pokud nám bude aspoň trochu štěstí přát, budeme mít v lednu veliký důvod k oslavě - Gryffovi bude 16 let. 

gryff16.jpg

gryff-16a.jpg

100_0158.jpg

100_0173.jpg

100_0219.jpg

 

28.12.2019 - "náš" Jonášek (Aramir Golden Hevanar) oslavil Vánoce a sedmé narozeniny ve velkém stylu, a protože byl celý rok moc hodný, dostal spoustu dárků i od Ježíška. Hodně zdraví, Jonášku. 

jonasek-7-let.jpg

 

25.12.2019 - dnes je to přesně sedm let, co se u nás narodila štěňátka Sandře a Gryffovi. Nellinko, Jonášku, Hermínko a Falko, přejeme vám všem do dalších let hodně zdraví, plné mističky dobrot a nekonečně mnoho zážitků s vaší lidskou smečkou. At´ jste pořád tak aktivní jako doposud, ať vás dobrá nálada nikdy neopouští a ať máte vždy někoho u sebe, kdo vás pohladí. Na fotkách Nellinka (Ariana Golden Hevanar). 

nelly.jpg

nelly1.jpg

nelly2.jpg

 

25.12.2019 - malý Leo Diamond in the heart - (Issabela a Falko) - 7 měsíců se svou parťačkou 

leo.jpg

jeho vrhová sestřička Rita Diamond in the heart, na své první výstavě v Nitře ve třídě dorostu získala VN a z 10 fen obsadila krásné třetí místo (na fotce dole)

rita.jpg

a jejich sestřička Reginn se v Nitře také pěkně prezentovala a získala VN. Kačenka, jak jí doma říkají, je už nyní aktivní canisterapeutkou. Má také vynikající povahu a bude šikovná i na loveckou práci.

 

25.12.2019 - Winnie Od šeříku - (Ulimka a Falko) se chystá na dráhu vodícího psa. Je velmi šikovná a stejně jako její vrhová sestřička Wookie, která je aktivní canisterapeutkou, má vynikající empatickou povahu. V lednu se obě chystají na rtg, držím palce, ať je všechno tak, jak má být.  

winnie.jpg

winnie1.jpg

 

25.12.2019 - Chip Apraxia Felon (Demi a Falko) - 7 měsíců

chip-af.jpg 

 

 

Příjemné prožití vánočních svátků

a do Nového roku 2020

hodně zdraví, štěstí a splnění všech přání.  

pf2020.jpg

 

12.12.2019 - Wookie Od šeříku (Ulimka a Falko) je zatím hodně mladá, je jí teprve 11 měsíců, ale je skvělou tetou a pomáhá od prvních okamžiků se štěňátky jezevčíčků. V budoucnu bude určitě výbornou mámou.  

wookie-a-stene3.jpg

wookie-a-stene2.jpg

wookie-a-stene1.jpg

wookie-a-stene.jpg

 

2.12.2019 - NDS Swiebodzice (Polsko) - JCH CZ, CH CZ Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) si s Petrou vyběhala další titul CWC a splnila všechny podmínky pro polského šampiona krásy. Crazy se panu rozhodčímu moc líbila a v dalším kole získala titul Best Bitch a BOB. Mám velkou radost a gratuluji majitelce a chovatelce Petře Matouškové!!! 

crazy-bob.jpg

 

2.12.2019 - Prague expo dog - Double CACIB 

V sobotu 30.11. se v Letňanech vystavovali tři Falkovi potomci. Ve třídě štěňat Axel One more light, který získal VN2, ve třídě dorostu půlroční Rony - Charon Apraxia Felon (na snímku dole) - VN3 a ve fenkách ve třídě dorostu Ashley od Habrovického rybníka VN. Všem moc gratuluji!!! Goldeny posuzovala paní Jarmila Jindřichovská. 

rony.jpg 

 

19.11.2019 - sourozenci Cesar a JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) - 3 roky.  

 crazy-a-gery.jpg

 

11.11.2019 - Falko - za krásné fotky děkuji Anetě Jungerové.

dummy.jpg

dummy1.jpg

falko-podzim.jpg

falko-podzim1.jpg

podzim.jpg

falko-podzim2.jpg

 

7.11.2019 - vzhledem k velmi smutným událostem u nás doma jsme se museli štěněte vzdát a hledat mu novou rodinu. I těch pár dnů však stačilo, že jsme si na něj hodně zvykli, a proto se loučení neobešlo bez slz. Ale štěně má nyní bezvadnou rodinu, která přišla nedávno o 16letého goldena. Bude žít v rodinném domě se zahradou v Klánovicích v těsné blízkosti lesa. A protože páníček pracuje z domova, má Šmudla (tak si ho majitelé pojmenovali) celodenní péči. Je to hodně slibné štěně a já věřím, že o něm ještě uslyšíme. 

    

25.10.2019 - Vítej doma Digory!!!

Včera jsme si přivezli malé štěně z Chlupatého štěstí. Celým jménem Wonder Stevie Chlupaté štěstí. Digo, jak pejskovi budeme říkat, je veselý, temperamentní a hodně kontaktní s vrozeným zájmem o aport. Je to už třetí generace psů, kterou mám doma. Děda Gryff, táta Falko a nyní malý Digo. Jeho maminku Jezinku znám osobně, je to úžasná fena a to, co ona dokázala, je obdivuhodné. 14 dní před porodem přejetá autem, nejen že přežila, ale dala život i osmi zdravým štěňatům. Od prvních dnů se o ně dobře starala, ač sama měla velké bolesti. Doufám, že se Digovi bude u nás líbit a podaří se nám z něj vychovat zdravého a pěkného psa, správného goldena.  

dino1.jpg

dino2.jpg

 

22.10.2019 - Drago Od Chlumeckého rybníka se dnes ve svých více než dvou letech podrobil rentgenům kloubů s vynikajícím výsledkem - DKK 0/0. DLK 0/0, OCD negativní!!! RTG provedl a vyhodnotil MVDr. Petřík, vyhodnocovatel RK CZ. Mám opravdu velkou radost, protože Drago neměl vůbec jednoduchý start do života. Po roce věku ho jeho původní rodina vrátila chovatelce. Naštěstí pro něho se Drago dostal k paní Aleně Vintrlíkové, která se mu neuvěřitelně po celou dobu věnovala a věnuje. A moc jsem jí přála, aby měl Drago zdravé klouby. Drago je tedy zdravý, a jak se ukázalo i velmi šikovný, viz dole OVVR. Na jaře ho určitě potkáme i ve výstavním kruhu, potřebuje nyní maličko přibrat a pak už nebude nic bránit uchovnění tohoto pejska. Moc a moc gratuluji!!!  

drago.jpg

 

20.10.2019 - OVVR Popůvky pod patronací RK CZ

Daphne Moravia gold heart (Ebby Gold heart a Falko) - Vítěz OVVR, plný počet bodů (232), aport se zvěří

Drago Od Chlumeckého rybníka - na snímku (Femme Fatale Estrella de Oro a Falko) - 3. nejlepší pes OVVR, plný počet bodů (232), aport se zvěří

A hned za ním na místě čtvrtém skončila v první ceně fenka Paris Diamond in the heart (Issabela a Falko) s počtem bodů 229.

drago.jpg

Všem třem gratuluji a držím palce na vyšší lovecké zkoušky!!!

 

18.10.2019 - když se táta s dcerou mají rádi... (Gryff a Hermína) 

g-a-h2.jpg

 g-a-h1.jpg

 g-a-h.jpg

 

17.10.2019 - štěňátka v Chlupatém štěstí se chystají do nových domovů. Jsou to moc pěkná a aktivní štěňata, kontaktní a výborně socializovaná. Přejeme jim hodně spokojených let, spoustu krásných zážitků a hlavně zdraví. Těším se, že se s některými setkám i v budoucnu.

podzim.jpg

podzim1.jpg

podzim2.jpg

podzim3.jpg

 

a se starší sestřičkou Sněhurkou

snehurka-a-mimi.jpg

 

15.10.2019  - C.I.E., MultiCH, GrandCh, VeteranCh Greys Wi-An-Wa (Gryff a Iona Iollen Perfect Partner FCI) - 11 let. Greys je v úžasné kondici, stále pěkná srst a vynikající pigment. Posílám pozdrav do rodné CHS do Polska a přeji ještě řadu spokojených let. Hodně zdraví!!! 

greys.jpg

 

14.10.2019 - "podzimní" - pár fotek Falka a Hermínky

100_0153.jpg

falko-14.10.2019.jpg

falko-14.10.jpg

hermina-14.10.2019.jpg

hermina-14.10.jpg

 

13.10.2019 - krásná sobota v Českých Budějovicích na MVP, goldeny posuzovala slovenská rozhodčí paní Fintorová.

Happy Monty Apraxia Felon (Clarka a Falko) - třída otevřená - V3

Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) - třída otevřená V1, CAC

snehurka-cb.jpg

Jch, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) - třída šampionů V1, CAC, res. CACIB - Crazy se stává čekatelkou českého grandšampiona!!! 

crazy-cb.jpg

Všem gratuluji, bylo to moc pěkné!!! 

 

Z Českých Budějovic jsme se přesunuli do Sedla nedaleko Třeboně, abychom se podívali na kouzelná štěňata z vrhu Wonder po Jezince a Falkovi. Nádherné počasí, krásná příroda a rodinná pohoda v Chlupatém štěstí. A štěňátka? Jedním slovem: nádherná. Zde aspoň pár portrétů.

wonder-emy.jpg

wonder-cherry.jpg

wonder-stewie.jpg

wonder-sunny.jpg

wonder-winnie.jpg

wonder-woody.jpg

wonder-erin.jpg

wonder-archibald.jpg

  

6.10.2019 - JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis je nejen krásná, ale i šikovná fenka. Včera zazářila na klubové výstavě, dnes na KPZ ve Slovči. Tyto zkoušky došla v I.ceně s titulem res. CACT. Byl to parádní víkend, na který se nezapomíná. Petro, moc gratuluji, zasloužený úspěch!!! Mám radost spolu s Tebou a přeji ještě hodně takových zážitků!!! 

crazy-res.cact.jpg

 

5.10.2019 - Klubová výstava retrieverů Praha - kemp Džbán

Obrovského, vlastně vůbec největšího úspěchu dosáhla Falkova dcera JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha Sweet Albipolis a Falko), která se vystavovala ve třídě pracovní, a z devíti fen svoji třídu s titulem CAC vyhrála. V dalším kole porazila vítězky jednotlivých tříd a získala titul Vítěz Prahy a v závěrečném souboji o nejlepšího goldena (140 goldenů) i titul BOB. Za Vítěze Prahy dostala nádhernou kokardu vlastnoručně vyrobenou a podepsanou paní rozhodčí. Odpoledne Crazy nastoupila do závěrečných soutěží a získala titul BIS III, třetí nejkrásnější retriever výstavy. Mám velkou radost, Crazy to náramně slušelo, je nyní ve vynikající kondici. 

crazy-praha.jpg

crazy--vitez-prahy.jpg

 

Další fenkou, která zabodovala na klubovce byla dvouletá Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko), která si ze 16 fen ve třídě otevřené vyběhala V1 a další titul CAC. Sněhurka má nádherný pohyb, vystavuje se navolno a moc pěkně se prezentuje.  

snehurka-klubovka.jpg

Oběma fenkám schází už jen jeden titul CAC na klubového šampiona.  

Fenky posuzovala anglická rozhodčí paní Suzan Towers, dlouholetá chovatelka goldenů. 

A rozhodně nesmím zapomenout na nejmladšího účastníka klubové výstavy, malého čtyřměsíčního Ronyho - Charona Apraxia Felon (Demi a Falko), který svou výstavní premiéru zvládl na jedničku s hvězdičkou. Z osmi pejsků si ze třídy štěňátek odnáší VN, pěkný posudek a krásné 4. místo.

rony-4-mesice.jpg

rony-dzban.jpg

 

Třídu šampionů - psů vyhrál Gryffův vnuk Ravel Misantos. 

Psy posuzovala také anglická rozhodčí, paní Freda Morriss Garget.

Všem moc a moc gratuluji, jsem ráda, že jsem vás všechny viděla a těším se na příště!!! 

 

2.10.2019 - Rita Diamond in the heart (Issabela a Falko) - čtyři měsíce, působí v rodné CHS. 

rita.jpg

 

30.9.2019 - Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) je chovnou fenkou. Nejen jí, ale i jejím devíti sourozencům přeji hodně zdraví a spoustu spokojených let. Zrovna dnes totiž všichni slaví své druhé narozeniny.  

snehurka.jpg

 

28.9.2019 - Phalco Diamond in the heart (Issabela a Falko) splnil jednu z podmínek uchovnění. Pod RK CZ úspěšně složil OVVR. Gratuluji!!!

 

24.9.2019 - Argo Od Habrovického rybníka - půl roku 

argo.jpg

argo1.jpg

argo2.jpg

 

24.9.2019 - v Chlupatém štěstí byl štěňátkům Jezinky a Falka jeden měsíc

chs-4t.jpg

chs-4tydny.jpg

chs4ty.jpg

4t.jpg

4tydny.jpg

 

22.9.2019 - Podještědská výstava psů Liberec - rozhodčí pan Václavík.

Na této výstavě se poprvé vystavovala ve třídě štěňat fenka Dallinea Verobell (Violka a Falko). Se svou chovatelkou Luckou Jínovou se krásně předvedla a získala VN2. Moc gratuluji!!! Roste z ní hezká psí slečna.

dallinea1.jpg

dallinea.jpg

dallinea2.jpg

 

16.9.2019 - Jezinka a její třítýdenní miminka.  

jezinka-a-jeji-miminka.jpg

chs.jpg

chs1.jpg

stenatka.jpg

 

15.9.2019 - Oblastní výstava psů všech plemen Žilina (SK) - JCh Paddy Diamond in the heart (Issabela a Falko) - V1, Vítěz třídy mladých, Oblastní vítěz mladých, Nejkrásnější mladý jedinec výstavy. Posuzoval Jaroslav Matyáš, závěrečky paní Ridarčíková. Gratuluji!!! 

paddy-ov.jpg

paddy.jpg

 

O den dříve se Paddy vystavoval na SVR Kamenný Mlýn (SK). V mezitřídě skončil na 4.místě se známkou výborný z celkového počtu 8 psů v této třídě. 

 

9.9.2019 - vrh Wonder Chlupaté štěstí  (Jezinka a Falko) - 2 týdny, všechna štěňátka se mají k světu, všichni už koukají. Jezinka se o ně vzorně stará, je to bezvadná máma. 

vrh-wonder.jpg

tyrkysovy.jpg

jezinka.jpg

 

9.9.2019 - klubová výstava RK CZ Horka na Moravě - v mezitřídě se vystavovali dva potomci Issabely a Falka, a to JCh Paddy Diamond in the heart, který si s Mirkem vyběhal výbornou a umístil se na třetím místě. Paddyno dostal krásný posudek od irské rozhodčí, který končil hezkou poznámkou "happy temperament". Ve fenkách se vystavovala Paris, skončila také s výbornou, ale bez pořadí. Oběma majitelům gratuluji!!!

 

8.9.2019 - Paris Diamond in the heart má zrentgenované a posouzené klouby s tímto výsledkem - DKK 0/0, DLK 0/0. Tato fenka zabodovala na své vůbec první výstavě v sobotu na NVP Floracanis v Olomouci. V mezitřídě získala V1, CAC z pěti posouzených fen, a stává se tak čekatelkou českého šampiona krásy. Gratuluji ke krásným zdravotním výsledkům a k výstavnímu úspěchu!!!

V Olomouci se vystavoval také roční Axl Ebi Garden (Falko a Bonnie Ze zlaté skalky), který si ze třídy juniorů odvezl nejen pěkný posudek, ale s ohodnocením výborná skončil na místě třetím. Gratuluji. Posuzoval pan Tibor Havelka.

 

6.9.2019 - Rasty Diamond in the heart (Falko a Issabela) - 3 měsíce

rasty.jpg

rasty1.jpg

rasty2.jpg

 

29.8.2019 - Jezinka a její prvorozená holčička

jezinka-s-miminkem.jpg 

 

29.8.2019 - Gryff - 15 let a sedm měsíců

gryff.jpg

gryff1.jpg

gryff2.jpg

gryff3.jpg

 

29.8.2019 - smetanová fenečka z vrhu W odešla i přes všechnu snahu a péči za duhový most. Bohužel. Jezinka se tak nyní stará o 4 holčičky a 4 kluky, kteří však krásně prospívají a přibývají na váze. Kromě jedné fenky, která bude krémová, budou mít všechna miminka zlatou barvu kožíšku. Štěňátka mají už teď krásný pigment.

vrh-w.jpg

vrh-w1.jpg

  

28.8.2019 - na návštěvě u přátel v Letkově - Charon Apraxia Felon (Rony) - 3 měsíce 

rony.jpg

rony-detail.jpg

rony-hlava.jpg

rony-postoj.jpg

 

27.8.2019 - už jen dva nadějní kluci zbývají k odběru v Černilově v Hradci Králové,  Alan a Alcohal. 

Více na https://chsonemorelight-eu.webnode.cz/stenatka/.

one-more-light.jpg

one-more-light1.jpg

one-more-light2.jpg

one-more-light3.jpg

 

27.8.2019 - Wookie u babiček a dědečků. Milovaná a milující, to je Wookie (Ulimka a Falko).  

wookie-v-ldn.jpg

wookie-v-ldn1.jpg

 

27.8.2019 - Darwin Moravia gold heart (Falko a Ebbi Gold heart) - DKK 1/1, DLK 0/0. Rentgenoval a vyhodnotil MVDr. Snášil. Moc gratuluji!!! 

darwin-mgh.jpg

 

26.8.2019 - druhé štěně z vrhu "H" Apraxia Felon - fenka Holly - má stejně jako Heda (Clarka a Falko) zdravé klouby - DKK i DLK 0/0. Klouby vyhodnotil MVDr. Decker. Velká gratulace!!! 

Obě fenky se v sobotu vystavovaly na MVP v Mladé Boleslavi a od litevské rozhodčí dostaly pěkné posudky. Heda měla výstavní premiéru ve třídě mladých a získala výbornou (18 fen), Holly v mezitřídě VD (10 fen). Oběma gratuluji!!! 

heda-a-holly.jpg

 

25.8.2019 Jezince se včera narodila štěňátka!!!

Narození štěňátek předcházela před 14 dny těžká autonehoda, při které byla zraněna nastávající maminka. Jezinka se podrobila šestihodinové operaci. Moc jsme si přáli, aby autohavárii přežila hlavně ona a nevěřili jsme, že štěňátka budou v pořádku. Matka příroda to však zařídila jinak. Nejen že Jezinka nehodu přežila, ale po třech dnech se na kontrolním sonu zjistilo, že štěňata žijí!!!! Všichni jsme byli plni emocí. Zbývaly 2 týdny do předpokládaného porodu. Po mnoha konzultacích s veterináři, co a jak by pro Jezinku bylo nejlepší, se rozhodlo pro přirozený porod. 

Včera v odpoledních a nočních hodinách přivedla Jezinka na svět 11 štěňátek, z nichž jeden pejsek a jedna holčička příchod na svět, bohužel, nepřežili.Ostatních devět štěňátek - 5 holčiček a 4 kluci - je v pořádku, váhově jde o vyrovnaný vrh - 420 - 490 g. Některá štěňátka budou mít zlatou barvu kožíšku.

A pak, že se zázraky nedějí. Prožili jsme 14 dnů strachu, obav a zase nadějí. Všechno dobře dopadlo, vrh W - Wonder  je na světě. Moc gratulujeme a přejeme hlavně neskutečné Jezince hodně sil a štěňátkům pak hodně zdraví!!!  

wonder.jpg

 

17.8.2019 - v CHS One more light bylo štěňátkům Majdy a Falka 6 týdnů. Jsou to pěkná, silná a typově vyrovnaná štěňata. Volní jsou dva pejskové a jedna fenka. Hnědý pejsek Alan, žlutý Arnold a červená fenka Angelina (viz dole). Pokud vás oslovilo některé štěně a chtěli byste více informací, obraťte se přímo na CHS https://chsonemorelight-eu.webnode.cz/. Štěňátka mohu jen doporučit, budou vymazlená a velmi dobře socializovaná. Do nových domovů mohou odejít za 14 dnů. 

hnedy-hlava.jpg

hnedy-postoj.jpg

zluty-hlava.jpg

zluty-postoj.jpg

cervena-hlava.jpg

cervena-postoj.jpg

 

další fotky ze štěňátkova v Hradci Králové 

stenatkov.jpg

stenatkov1.jpg

stenatkov2.jpg

stenatkov3.jpg

stenatkov4.jpg

  

15.8.2019 - v CHS Diamond in the heart na Slovensku je ihned k odběru velmi nadějný pejsek z opakovaného spojení Issabely Diamond in the heart a Falka. Ronymu bude 11 týdnů, má silnou kostru, rovné tlapky, pěkný pigment, kompaktní stavbu těla s pěkným úhlením. Má velmi milou povahu. Předpokládáme, že bude zdravý s vlohami pro loveckou práci.

Oba rodiče DKK A/A, DLK 0/0, OCD negativní, plnochrupí se správným nůžkovým skusem. Oba mají udělané i genetické testy, Ron bude mít tedy po rodičích GR PRA1,2 negativní, PRA-prcd negativní. Issabela má ICT N/P (přenašeč), Falko N/N (čistý), Ron tedy nemá a nebude mít nikdy lupy.

Prioritou pro nás bude, aby se pejsek dostal do dobrých rukou a byl miláčkem celé rodiny, která se mu bude věnovat. Ron je zvyklý na děti, na všechny zvuky v domácnosti i na zahradě, je výborně socializovaný. Z loňského spojení Issabely a Falka jsou již tři vyšetření potomci, kteří mají klouby zcela zdravé. Radost nám dělá zejména Paddy, který je i výstavně úspěšný, je slovenským šampionem štěňat a slovenským junioršampionem. Pro více informací můžete kontaktovat buď mě nebo přímo chovatelku paní Katarínu Násadovou tel. 0908/792235, mail nasadovci@azet.sk  

ron.jpg

ron1.jpg

ron2.jpg

rodokmen: http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=1004246

 

14.8.2019 - InterCh, JuniorCh, MultiCh, GrandCh, VeteranCh Greys Wi-An-Wa (Iona Ioleen Perfekt Partner X Gryff) - 11 let. Greys je po pěti vrzích štěňat v neuvěřitelné kondici. Přeji hodně zdraví do dalších let!!!

greys.jpg

 

11.8.2019 - první štěně ze spojení Clarky a Falka - Heda Apraxia Felon - má za sebou RTG kloubů s tímto výsledkem: DKK 0/0, DLK 0/0. Rentgenoval a vyhodnotil MVDr. Decker. Gratuluji!!!  

heda---rosie.jpg

 

5.8.2019 - Wookie Od šeříku (Ulimka a Falko) - aktivní canisterapeut, tentokrát v LDN. 

wookie-ldn.jpg

 

5.8.2019 -  Rony - Charon Apraxia Felon (Demi Moore a Falko) - 10 týdnů a spolu s Baddym - Angel Wings Magis Spell (Cashira a Gryff) - 7 let. Jsem moc ráda, že Rony našel svůj nový domov u mých dlouholetých přátel. Ilonko a Leoši, přeji vám hodně radostí a spoustu krásných zážitků s oběma vašimi pejsky. 

baddy-a-rony.jpg

rony.jpg

rony1.jpg 

 

5.8.2019 - Zoenka (Carol Sweet Albipolis - Agatha a Falkoúspěšně složila své první vyšší lovecké zkoušky, a stala se tak lovecky upotřebitelnou fenou. V Kosičkách na KZVP předvedla pěknou práci, rozhodčí ji pochválili za krásnou dohledávku kachny v rákosí. Do třetí ceny se dostala za vyhledávání, ale kdo zná rákosí u Třesického rybníka, tak ví...  Moc gratuluji a přeji hodně dalších úspěchů na loveckých zkouškách!!! 

zoenka-kosicky.jpg

 

5.8.2019 - Falko je dědečkem. První srpnový den se jeho dceři Pepině (Josephine Bismilláhi) narodilo 10 štěňátek - 7 hočiček a 3 kluci. Všichni jsou v pořádku, přibývají na váze a maminka Pepina se o ně dobře stará. Přejeme štěňátkům i Pepče hodně zdraví a do budoucna ty nejlepší majitele. 

pepca-a-stenata.jpg

 

28.7.2019 - Phalco Diamond in the heart - vrhový bráška Paddyho (Issabela a Falko)

phalco.jpg

 

28.7.2019 - JCh, Ch, GrandCh Angel Alps Magic Spell (Cashira a Gryff) se po delší době objevila na výstavě. V Martiněvsi se konala krajská výstava psů. Alpínka se předvedla ve třídě šampionů, svoji třídu vyhrála a v dalším kole porazila mnohem mladší feny a stala se krajskou vítězkou. Rozhodčí paní Haně Ahrens se Alpí moc líbila, nechtěla ani věřit, že jde o sedmiletou fenu. Alpínka je ve vynikající kondici, má nádhernou srst a krásný pohyb. Moc gratuluji paničce Jitce a přeji krásnou dovolenou. Kde jinde než v Alpách!!! 

alpi.jpg

 

28.7.2019 - JCh Paddy Diamond in the heart (Issabela a Falko) - 15 měsíců

paddy-portret.jpg

 

28.7.2019 - Connor Santana Golden (Era Od hradu Veveří a Gryff) - 13 let a Walda Misantos (Lili a Falko) - 7 měsíců. Kluci jsou rádi, že jsou spolu. Connor donedávna pracoval na honech, a malý Walda se tak od něho může spoustu věcí učit. 

connor-a-walda.jpg

 

27.7.2019 - štěňatům v malé rodinné CHS One more light (https://chsonemorelight-eu.webnode.cz) byly tři týdny. Dva kluci jsou ještě nezadaní. Štěňata budou vymazlená, dobře socializovaná, zvyklá na všechny zvuky v domácnosti a na zahradě a zvyklá i na malé děti. Genetické testy maminky i táty štěňat jsou všechny negativní (GR PRA1,2 negativní, PRA - prcd a ichtyóza negativní). Štěňata budou mít zdravé oči a  nebudou mít lupy (ichtyózu). Zde je několik fotek různých pejsků.

eliska-a-stene.jpg

eliska--maya-a-stene.jpg

vnoucek-a-maya-a-stene.jpg

stene.jpg

adam.jpg

arnold.jpg

one-more-light.jpg 

 

26.7.2019 - Falkův syn Drago Od Chlumeckého rybníka (2 roky) - ani se mi nechce věřit, že jde o jednoho a téhož pejska. Na Draga neměli jeho původní majitelé čas, nestarali se o něho, a proto nejlepším řešením bylo pejska darovat do dobrých rukou. Drago se naštěstí začátkem března letošního roku dostal k chovatelce paní Aleně Vintrlíkové, která z něho udělala úplně jiného psa. Drago se osvalil, zmohutněl. Je hodně šikovný, naučil se plavat, nosí zvěř, a tak se připravuje i na vyšší lovecké zkoušky a hlavně, je konečně šťastný a ví, že ho lidé mají rádi. Zaslouží si to.  A můj velký dík a obdiv patří paní Aleně.  

drago-po.jpg

drago-pred.jpg

 

13.7.2019 - na výletě v Jizerkách - Sněženka (Jezinka a Falko)  se svou maminkou Jezinkou (tmavší fenka) 

jezinka-a-jeji-dcera-snezenka.jpg

 

13.7.2019 - Walda Misantos (Lili a Falko) - 7 měsíců. 

walda.jpg

walda1.jpg

walda2.jpg

 

13.7.2019 - Ondrášek se Sidem Chlupaté štěstí. Sid je úžasný pes s obrovským srdíčkem. Věřím, že postiženému Ondráškovi bude tím nejlepším kamarádem. Jsou spolu teprve pár dnů a už nyní je z fotek vidět, jak si to kluci spolu užívají. 

ondrasek-a-sid2.jpg

ondrasek-a-sid1.jpg

 

13.7.2019 - štěňatům v Černilově (Hradec Králové) byl týden, všechna zdvojnásobila svoji váhu, některá váží přes kilo. Mají nádherný pigment. Více informací a fotek najdete na webu: https://chsonemorelight-eu.webnode.cz/. Někteří pejskové jsou ještě nezadaní. 

chs-one-more-light.jpg

chs-one-more-light1.jpg

 

10.7.2019 - Carol Sweet Albipolis - Zoyenka (Agatha a Falko) - příprava na zkoušky.

carol-sweet-albipolis.jpg

carol-sweet-albipolis1.jpg

carol-sweet-albipolis2.jpg

 

10.7.2019 - pěkná štěňata v CHS Apraxia Felon

cervena-a-modry.jpg

hnedy-a-fialova.jpg

ruzova-a-zeleny.jpg

oranzova.jpg

 

8.7.2019 - Dogfestival Veľká Ida 6.- 7.7.2019

Po oba dva dny se dařilo patnáctiměsíčnímu Paddymu Diamond in the heart (Issabela a Falko). Od maďarských rozhodčí získal 2x V1, 2x CAJC, 2x BOJ, a dokončil tak Slovenského juniorského šampiona krásy. Paddy byl šikovný už jako malé štěně - v šesti měsících se stal Slovenským šampionem štěňat. V sobotu se zúčastnil i odpoledních soutěží o BIG Junior a dostal se do užšího výběru pěti nejlepších juniorů VIII. skupiny. Moc gratuluji a přeji ještě hodně takových úspěchů!!!

paddy-portret1.jpg

 

6.7.2019 - Sam Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) úspěšně dokončil OVVR u Velkého Meziříčí jako třetí nejlepší pes těchto zkoušek. Zkoušek se zúčastnilo 21 retrieverů. Získal plný počet bodů (232) a oba aporty byly se zvěří. Moc gratuluji!!!  

sam.jpg

 

4.7.2019 - dnes v nočních a ranních hodinách se v CHS One more light narodila Maye a Falkovi štěňátka - 4 holčičky a 6 kluků. Vše šlo přirozenou cestou, Majda se o štěňátka krásně stará, bude z ní skvělá máma. Štěňátkům se do hodiny po narození začaly zabarvovat čumáčky a ouška, mají už nyní pěkný pigment. Moc gratulujeme a přejeme hodně zdraví nejen štěňátkům, ale i jejich mamince!!! Více informací najdete už brzy na www.chsonemorelight-eu.webnode.cz. Štěňátka budou mít po rodičích GR PRA1,2 negativní, PRA-prcd negativní a ichtyóza nepostižen(a) - jak Maya, tak i Falko jsou oba čistí, žádné ze štěňat nebude mít lupy a nebude ani přenašeč.   

maya-a-stenatka.jpg

 

4.7.2019 - štěňatům v CHS Apraxia Felon bylo 38 dnů. 

stenata-v-af.jpg

stenata-v-af1.jpg

 

2.7.2019 Paddy Diamond in the heart (Issabela a Falko) si také užívá u vody. Je to velký skokan s vrozeným aportem. 

paddy-voda1.jpg 

paddy-voda2.jpg

paddy-voda.jpg

 

29.6.2019 - NVP Klatovy - rozhodčí Jan Pasák - elegantní zlatý pejsek Simba Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) získal prvního CACe a rozdělal si tak českého šampiona krásy. Simba úspěšně dokončil OVVR a rentgeny kloubů mu vyšly na jedničku s hvězdičkou - DKK 0/0, DLK 0/0. Je to zdravý, šikovný a pěkný pes. Gratuluji!!! 

 

28.6.2019 - štěňátka Demi a Falka - 32. den

demi-a-falko.jpg

demi-a-falko1.jpg

 

27.6.2019 - MVP Brno - rozhodčí Ing. Jaroslav Matyáš ze Slovenska. Mám velkou radost, že se na této výstavě prezentovala Gryffova téměř 11ti letá dcera Amazing Heart Forever my (Aireenka), která si s Aničkou vyběhala V1, Best of Veteran. Na fotce ještě jako mladá fenka.

amazing.jpg

V Brně se také výborně umístil i Gryffův vnuk Barney Jackie´s dream - V1, CAC, res.CACIB, vnučka Hillary Queen Gold heart - V1, CAC a pravnučka Easy Elegance Moravia gold heart - V1, CAJC, BOJ. Všem moc gratuluji!!! 

 

21.6.2019 - Darwin Moravia gold heart (Ebby a Falko) má za sebou úspěšně složenou psí maturitu - OVVR - na plný počet bodů, oba aporty se zvěří. Zkoušky se konaly pod RK CZ v Traplicích (okr. Uherské Hradiště). Lucky, jak pejskovi doma říkají, se umístil na krásném 4. místě z 21 přihlášených psů a jako první z přihlášených goldenů. Moc gratuluji!!!

darwin-moravia-gold-heart.jpg

 

17.6.2019 - Sid Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) nejenže úspěšně dokončil zkoušky doprovodného psa, ale na výbornou složil se svou trenérkou ve sdružení "Šťastný pes - handicap" i zkoušky canisterapeutického a asistenčního psa a mohl být tak předán do rodiny s postiženým chlapečkem Ondráškem. Přeji nejen Sidečkovi, ale celé jeho nové rodině hodně štěstí!!! 

sid.jpg

sid1.jpg

sid-a-ondrasek.jpg

 

15.6.2019 - také na Slovensku v CHS Diamond in the heart štěňátka rostou jako z vody, mají krásný pigment a pěkné hlavičky.

diamond-in-the-heart.jpg 

diamond-in-the-heart1.jpg

diamond-in-the-heart2.jpg 

 

15.6.2019 - náš Jonášek (Aramir Golden Hevanar) - bráška Falka a Hermíny v makovém poli a se svými psími kamarády. Má se báječně a já děkuji majitelům Heleně a Vláďovi za péči, kterou mu věnují.

jonasek.jpg

jonasek-s-kamarady.jpg

 

14.6.2019 - v rodinné CHS One more light očekávají začátkem července štěňátka po Falkovi. Maminkou bude fenka Maya od Světlovského potůčku. Maya je temperamentní, velmi kontaktní a především zdravá fenka (DKK a DLK 0/0, OCD negativní, genetické testy PRA-prcd, GR PRA1,2 a ICT má také negativní). Kromě KPZ má rovněž složeny canisterapeutické zkoušky. V rodokmenu budoucích štěňátek jsou plemeníci, kteří výraznou měrou přispěli k chovu goldenů nejen u nás, ale i v zahraničí. Je to Sven (Dewmist Sablefella), Monty (Pinkerly Quien Sabe) a náš Gryff. Na štěňátka se moc těšíme. Pro rezervaci a více informací volejte na 608 883 165 nebo 608 883 110. 

falko-a-maya.jpg 

 

12.6.2019 - štěňátkům Demi a Falka bylo 16 dnů, jsou to pěkná silná štěňata

falko-a-demi.jpg

falko-a-demi1.jpg

 

12.6.2019 - Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) 

snezi1.jpg

snezi3.jpg

snezi2.jpg 

snezi.jpg

 

8.-9.6.2019 - Východočeské derby retrieverů Choustníkovo Hradiště

JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) došla oboje zkoušky (KPZ a KZVP) ve II.ceně, celkově skončila na 10.místě. Crazy je nejenom krásná, zdravá, ale i šikovná fenka. Vodní práce absolvovala bez přípravy, o to větší radost nám s paničkou Petrou Matouškovou udělala. Vlohy a chuť k práci tam prostě jsou... 

 

5.6.2019 - štěňátka Violky a Falka jsou v nových domovech.

Všichni mají krásná jména - kluci: Daguillero, Dellmonico, Dominico, Dominio a fenky: Dallinea a Danetta. 

verobell1.jpg

verobell2.jpg

verobell3.jpg

verobell4.jpg

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

v4.jpg

v5.jpg

 

3.6.2019 - Wookie od Šeříku (Ulimka a Falko) - 5 měsíců. Stále usměvavá a pozitivně naladěná, rozdává radost a dobrou náladu hlavně tam, kde je to nejvíc třeba - u nemocných a postižených.   

wookie-a-canis1.jpg

wookie-a-canis.jpg

Wookie si ale umí užívat i jinak. Miluje vodu, brouzdání vysokou trávou, aporty, má také vynikající nos. Už na podzim se s paničkou chystají na OVVR. 

wookie-a-voda1.jpg

wookie-a-voda3.jpg

wookie-5-mesicu.jpg

wookie-a-kralik.jpg

 

1.6.2019 - Podbrdská krajská výstava - Happy Monty Apraxia Felon (Clarka a Falko) - V1, VTM. Posuzovala paní Lenka Frnčová. Monty dostal moc pěkný posudek. Gratuluji!!! 

monty-a-rokycany.jpg

 

31.5.2019 - ve spřátelené CHS Diamond in the heart na Slovensku se narodila štěňátka z opakovaného spojení (Issi a Falko). Jsou to 4 holky a 4 kluci. Přestože jejich příchod na svět nebyl jednoduchý, Issinka se rychle zotavuje a o štěńátka se dobře stará.

schranka-5.jpg

 

27.5.2019 - Phalco Diamond in the heart (Issabela a Falko) - DKK 1/1, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Šebek. Phalco se připravuje na OVVR, po jejich složení zkusí majitelé nějakou výstavu a mohou žádat o uchovnění tohoto pejska. Gratuluji!!!  

phalco.jpg

 

26.5.2019 - v CHS Apraxia Felon se Demi a Falkovi narodilo 7 pěkných štěňátek - 3 fenky a 4 kluci. Demi je už zkušená matka, o štěňátka se vzorně stará. Všechna psí miminka jsou zamluvená.

demi-a-falko.jpg

demi-a-falko1.jpg  

 

24.5.2019 - Heda Apraxia Felon (Clarka a Falko) má za sebou úspěšné složení psí maturity - OVVR. Přestože s paničkou nemají žádné zkušenosti, všechno se během výcvikového pobytu na Kyselce naučily. Moc gratuluji!!!  

heda---rosie.jpg

heda-af.jpg

heda1.jpg

 

13.5.2019 - Speciální výstava retrieverů KCHLS v Humpolci

Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) získala svůj první titul CAC a stává se tak čekatelkou českého šampiona krásy a klubového šampiona KCHLS. Moc gratuluji a posílám pozdrav do Chlupatého štěstí!!! Sněhurka se vystavovala o den dříve také na klubové výstavě a získala výbornou bez pořadí.

snehurka-cac.jpg

snehurka1-cac.jpg

 

Vrhový bráška Sněhurky Simba si ze speciálky z mezitřídy odnáší také výbornou a pěkné páté místo. Gratuluji. 

simba.jpg

 

12.5.2019 - Krajská výstava Hradec Králové - JCh, Ch Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) - V1, Vítěz třídy, Krajský vítěz, BIG 2!!! Moc gratuluji!!! Posuzoval pan Andraš Polgar ze Srbska. Crazy na snímku dole (převzato z webu KV).

Na této výstavě se předvedla ve třídě mladých i fenka Daylee Moravia gold heart (Ebby a Falko),  a také ona svoji třídu vyhrála, získala výbornou a vítěze třídy mladých. 

Carol Sweet Albipolis tentokrát VD.  

hk-crazy.jpg

 

11.5.2019 - Pojizerská výstava psů Mladá Boleslav 8.5.2019 - výstavní premiéru zde měla 11ti měsíční fenka  Holly Apraxia Felon (Clarka a Falko), která se pěkně předvedla, od paní rozhodčí Dolejšové získala krásný posudek a známku výborná a druhé místo z pěti přihlášených fen. Gratuluji!!! 

holly.jpg

 

7.5.2019 - první štěně po Issabele Diamond in the heart a Falkovi - Paddy Diamond in the heart (na snímku) - má úplně zdravé klouby - DKK A/A, DLK 0/0. Mám velkou radost a posílám gratulaci na Slovensko!!!  

paddynko.jpg

 

5.5.2019 - za téměr zimního počasí se ve Skochovicích konalo Ověření vlohových vlastností retrieverů, které pořádal Retriever klub CZ. Josephine Bismilláhi (Heidi a Falko) OVVR dokončila s plným počtem bodů a splnila tak poslední podmínku nutnou k uchovnění. Katko, gratuluji!!!

pepina.jpg 

 

30.4.2019  

armons_golden_hevanar_gr_letacek--2-.png

 

30.4.2019 - princezna Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko)

snehurka.jpg

 

30.4.2019 - krásná a spokojená Violka (CHS Verobell)

spokojena-violka.jpg 

 

26.4.2019 - na Slovensku očekávají štěňátka po Falkovi!!! Maminkou bude Issabela Diamond in the heart z téže CHS. Bude se jednat o opakované spojení, protože loňská štěňata byla moc povedená. Smetanová štěňátka by se měla narodit na přelomu května a června. Na sonu bylo vidět, že by jich mohlo být i víc. Na fotce Issi a Falko a pod nimi jejich společný potomek Paddy, který je slovenským šampionem štěňat a čekatelem slovenského juniorského šampiona. Na štěňátka se moc těšíme!!!

falko-a-issi.jpg

paddyno.jpg

 

26.4.2019 - také Demi Moore Apraxia Felon je březí!!! Demina je zdravá a krásná fenka s pěkným rodokmenem. Má výborné zdravotní výsledky - DKK 0/0, DLK 0/0, OCD negativní, genetické testy - GR PRA1,2 - clear, PRA-prcd - clear, ICT - carrier. Demi je výstavně úspěšnou fenou, je českou grandšampionkou, českou, slovenskou a polskou šampionkou  krásy, čekatelkou interšampiona. Je lovecky upotřebitelnou fenou, má složeny KPZ a KZVP s titulem res.CACT. Štěňátka se narodí koncem května, mohlo by jít o početnější vrh.

Více na http://www.apraxia-felon.com/index.php/stenata.

demi.jpg

demi-postoj.jpg

GrandCh, MultiCh Demi Moore Apraxia Felon 

 

26.4.2019 - šesté štěně po Jezince a Falkovi má zdravé klouby. Sněženka Chlupaté štěstí - DKK 1/1, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Šebek CSc. Mám velkou radost a gratulaci posílám majitelce Ivě do Liberce!!! 

rozarka.jpg

 

20.4.2019 - Violčina a Falkova štěňátka v CHS Verobell rostou jako z vody. Violka má hodně mléka, a tak není divu, že štěňátka pěkně přibývají. Začínají se jim rozlepovat očička a brzy jim porodní bedýnka nebude stačit.

f-a-v.jpg

f-a-v1.jpg

f-a-v2.jpg

 

20.4.2019 - JCh Crazy Sweet Albipolis (Agatha a Falko) je čerstvou českou  šampionkou. Na dnešní MVP v Praze v Letňanech si vyběhala ve třídě pracovní V1, CAC a splnila všechny podmínky pro přiznání tohoto titulu. Velkou gratulaci posílám chovatelce a majitelce Petře Matouškové do rodné CHS Albipolis!!! 

crazy-sampion.jpg 

 

Na této výstavě se poprvé vystavovala fenka po Ebby Gold Heart a Falkovi - Daylee Moravia gold heart a v konkurenci 9 fen v mezitřídě získala výbornou. Gratuluji!!!

 

16.4.2019 - Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko)

snehurka-volny-postoj.jpg 

snehurka-1-5-roku.jpg

snehurka-aport.jpg

snehurka-bazant.jpg

 

15.4.2019 - vrhový bráška Sněhurky Simba Chlupaté štěstí má za sebou úspěšné složení psí maturity, pořádanou KCHLS u Stráže nad Nežárkou. Simba má zdravé klouby - DKK i DLK 0/0. Teď ještě nějakou výstavu a majitelé mohou zažádat o uchovnění tohoto zlatého pejska. 

 

14.4.2019 - pětidenní štěňátka po Violce a Falkovi v CHS Verobell. Je to pěkný a vyrovnaný vrh, miminka krásně prospívají a už nyní mají sytý pigment. Všechna jsou zadaná. 

v-a-f.jpg

v-a-f1.jpg

v-a-f2.jpg

 

13.4.2019 - Happy Monty Apraxia Felon - (Clarka a Falko) - 11 měsíců. Monty se vystavoval poprvé ve třídě mladých na MVP v Českých Budějovicích. Dle slov zúčastněných bylo posuzování paní rozhodčí velký propadák. Zadávala většinou VD a D, dokonce i ve třídě šampionů. Monty se pěkně předvedl, dostal hezký posudek a VD.     

happy-monty.jpg

monty-cb.jpg

monty-cb1.jpg

 

10.4.2019 - v CHS Verobell se včera narodila po Falkovi smetanová štěňátka - 2 holčičky a 4 kluci. Maminka  Violka (JCh, Ch Hi I´m Violett Bloomingen gold)  byla při porodu hodně šikovná, mlíčka má dost a o miminka se vzorně stará. Máte-li zájem o perspektivní štěňátko, volejte paní Lucku Vetešníkovou - tel. 731 675 283 nebo pište na mail lucka.lbc@centrum.cz.  

violka-a-stenatka1.jpg

violka-a-stenatka2.jpg

stenatko.jpg

 

9.4.2019 - v CHS Od Habrovického rybníka jsou nezadaní dva pejskové po Falkovi a canisterapeutické fence Chance. Již u 14 denních štěňátek probíhá raná socializace. Štěňátka budou vymazlená, zvyklá na děti a běžný provoz domácnosti. Pro více informací kontaktujte paní Pavlu Bílou - tel. 776 177 869 nebo mail wavep@centrum.cz.

falko-a-chance.jpg

socializace.jpg

chance-a-falko-14-dnu.jpg

chance-a-falko-14-d.jpg  

 

8.4.2019 - Winnie Od šeříku je vrhovou sestřičkou Wookie (Ulimka a Falko). Tato malá psí holčička je ve výcviku ve sdružení "Veď mě ve tmě". Až přijde její čas, stane se průvodcem nevidomého. Je také hodně kontaktní a velmi učenlivá. Hodně štěstí, Winnie!!!

winnie.jpg   

 

7.4.2019 - Wookie a její aporty. Wookie jsme měli možnost vidět o uplynulém víkendu ve Valticích. Je to úžasné, kontaktní, veselé štěně s obrovskou chutí zavděčit se. Je nesmírně učenlivá, však má kolem sebe báječnou psí a lidskou smečku, která ji do života dobře připravuje.   

wookie-aport.jpg

wookie-aport1.jpg

smecka-z-valtic.jpg

 

6.4.2019 - Josephine Bismilláhi (Heidi a Falko) si dnes na národní výstavě v Ostravě s paničkou vyběhala ve třídě otevřené další titul CAC. Posuzoval pan Radim Kašpar. Katko, moc gratuluji!!!

Na té samé výstavě se poprvé v kruhu proběhla ve třídě mladých i Daphne Moravia gold heart (Ebby a Falko) a v konkurenci 8 fen získala výbornou a druhé místo. Gratuluji. Daphne na fotce dole.  

daphne-mgh.jpg

 

5.4.2019 - fenka Winie Misantos (Lili a Falko) 

winie-misantos.jpg

winie.jpg 

 

2.4.2019 - Wookie Od šeříku (Ulimka a Falko) - 3 měsíce. 

wookie-3-mesice.jpg

wookie-3-m.jpg

 

2.4.2019 - Heda Apraxia Felon (Clarka a Falko) - téměř 11 měsíců

heda---rosie.jpg

 

1.4.2019 - ne, není to "apríl", ale skutečnost. Sam Chlupaté štěstí  je pátým štěnětem po Jezince a Falkovi, které má zdravé klouby: DKK A/A, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Šebek. Mám velikou radost!!! Pozdrav a gratulaci posílám nejen majitelům, ale také do Chlupatého štěstí.

   

28.3.2019 - skvělé výsledky genetických testů z Genomie 

JCh Crazy Sweet Albipolis a Carol Sweet Albipolis (rodiče: Falko a Agatha Sweet Albipolis "U") - GR PRA1,2 - clear, PRA-prcd - clear, ICT - carrier, GRMD - clear.

Obě dvě psí holky mají také shodně vyhodnocené klouby - DKK 0/0, DLK 0/0, OCD negativní. Posílám velkou gratulaci do rodné CHS Albipolis!!!

crazy.jpg

JCh Crazy Sweet Albipolis

 

28.3.2019 - Daphne Moravia gold heart  je druhým vyšetřeným štěnětem po Ebby Gold heart a Falkovi - DKK 0/0, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Snášil. Gratuluji!!!  

daphne.jpg

 

26.3.2019 - včera v odpoledních hodinách se Chance a Falkovi narodila smetanová štěňátka - 4 kluci a 1 holčička. Porodní váha se pohybovala mezi 515 až 580 gramy, takže opět žádní drobečkové. Chance byla moc šikovná, všechno zvládla v klidu a pohodě. Přeji všem hodně zdraví, ať krásně prospívají. Fenečka je zadaná, dva kluci jsou ještě volní. Pro případné dotazy a rezervaci volejte chovatelku paní Pavlu Bílou - tel. 776 177 869.

chance-a-jeji-miminka.jpg   

 

26.3.2019 - kulaté výročí - naší Sandře je 10 let. Uběhlo to jako voda. Stále mám před očima den, kdy jsem si pro ni jela do Veverské Bítýšky. Seděla jsem u Hubíků v kuchyni, a jak mě Sandra spatřila, letěla ke mně, sedla si mi k nohám a nechtěla ode mě odejít. Věděla hned od prvních minut, že k sobě patříme, že jsem si přijela právě pro ni. Byla to láska na první pohled. Sandruško, nepřejeme ti k tvým narozeninám nic jiného než zdraví a zase zdraví, všechno ostatní máš. Na fotce jako tříměsíční štěně.

sandra.jpg

 

20.3.2019 - Wookie Od šeříku (Ulimka a Falko) - 11 týdnů - velký pohodář, šťastné a veselé štěně.  

wookie11.jpg

wookie-11-tydnu.jpg

wookie-11-t.jpg

wookie.jpg

 

a Wookie trochu jinak (maminka Ulimka je tou nejlepší učitelkou)

caniska.jpg

caniska1.jpg 

 

13.3.2019 - Falko je oficiálně polským šampionem. 

polsky-sampion.jpg

 

5.3.2019 - Violka a Falko čekají štěňátka!!! Violka, celým jménem Hi I´m Violett Bloomingen gold je fenka importovaná z Polska. Je zdravá - DKK A/A, DLK 0/0, OCD negativní. Violka má také genetické testy v pořádku - GR PRA1,2 negativní, PRA-prcd negativní, ICT carrier a GRMD - zdravá. Violka je českou junioršampionkou a polskou šampionkou krásy, čekatelkou interšampiona a šampiona ČMKU, národní vítězkou. Má velmi temperamentní, milou a kontaktní povahu. Štěňátka by se měla narodit v polovině dubna, k odběru pak budou v polovině června. Budou vychovávána v rodině s malými dětmi, zvyklá na běžný chod domácnosti. Pro více informací a případnou rezervaci štěňátek kontaktujte, prosím, paní Lucii Vetešníkovou (Liberec) - tel. 777 137 034 nebo mail lucka.lbc@centrum.cz.

O Violce se dozvíte zde: http://www.verobell-kennel.cz/index.php/nase-feny/18-profily-fen-a-psu/6-hi-i-m-violett-bloomingen-gold.

 falko-a-violka.jpg

violka.jpg

  

5.3.2019 - Winnie a Wookie na první socializační procházce po Valticích. Wookie zůstává v rodné CHS Od šeříku a bude spolu s maminkou Ulimkou pracovat jako canisterapeut v zařízeních různého typu. Winnie bude získávat první zkušenosti také v rodné CHS a později bude připravována na práci doprovodného slepeckého psa. Hodně štěstí štěňátka!!!  

winnie-a-wookie-na-prochazce.jpg

wookie.jpg

 

27.2.2019 - pár fotek osmitýdeních štěňat v CHS Od šeříku (Ulimka a Falko)

wasabi.jpg

wasabi1.jpg

www-8-tydnu.jpg

www-8t.jpg

www-8.t.jpg

pernata.jpg

wasabi2.jpg

 

26.2.2019 - Dustin Moravia Gold Heart (Falko a Ebbi Gold Heart) má vyhodnocené RTG kloubů u MVDr. Deckera - DKK 0/0, DLK 0/0. Moc gratuluji!!!

 

25.2.2019 - First Chance Estrella de Oro je březí. Narození smetanových štěňátek v CHS Od Habrovického rybníka očekáváme koncem března. Falko a Chance jsou si typově hodně podobní. Fenečka má pěkný rodokmen, je zdravá (DKK i DLK 0/0, GR-PRA1 - čistá), velmi šikovná, temperamentní v lovecké práci, ale zklidněná při práci s dětmi, má milou a kontaktní povahu. Chance pracuje jako aktivní canisterapeut v dětském centru komplexní péče Demosthenes. Také některá štěňátka by měla pokračovat v canisterapii jako jejich maminka. V případě zájmu o štěňátka z tohoto spojení kontaktujte paní Pavlu Bílou - tel. 776 177 869.   

chance.jpg

 

19.2.2019 - WWW aneb Winnie, Wookie, Wasabi - 6 týdnů (Ulimka a Falko) 

www.jpg

 

10.2.2019 - něco z mámy, něco z táty, to je Ayla Ebi garden (Belinka) - 5,5 měsíce 

belinka.jpg

 

5.2.2019 - štěňátkům Lili a Falka v CHS Misantos bylo 7 týdnů, jsou naočkovaná, načipovaná a připravená na cestu do nových domovů. Přejeme jim do života hodně štěstí, lásky a hlavně pevné zdraví.   

misantos.jpg

misantos1.jpg

 

4.2.2019 - štěňátkům v CHS Od Šeříku (Ulimka a Falko) byl měsíc. Jsou to chlupaté kuličky. 

od-seriku.jpg

od-seriku1.jpg

od-seriku2.jpg

winnie-od-seriku.jpg

 

4.2.2019 - DUO-CACIB Brno - dcera Heidi a Falka Josephine Bismilláhi si v Brně rozdělala českého šampiona krásy. Vystavovala se ve třídě otevřené a ve velké konkurenci 12 přihlášených fen získala pěkný posudek a V1, CAC. Posuzovala švýcarská rozhodčí paní Jaussi Yvonne. Katko, gratuluji!!!   

pepca.jpg

 

1.2.2019 - krásná jména mají štěňátka v CHS Od Šeříku. Pejsek se jmenuje Wasabi a holčičky Winnie a Wookie.

31.1.2019 - pejsek v CHS Misantos už má své budoucí majitele.

29.1.2019 - v CHS Misantos (okr. Karlovy Vary) se uvolnila rezervace na pěkného smetanového pejska s krásným pigmentem po Lili a Falkovi. Jmenuje se Werner a bude k odběru cca za dva týdny. V případě vašeho zájmu volejte chovatele Míškovi na tel. 606 618 992 nebo na pevnou linku 353 449 554.  

falko-a-lili.jpg

 

29.1.2019 - Sněhurka Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) si užívá sněhových radovánek 

snehurka-a-zima.jpg

snehurka-a-zima1.jpg

 

27.1.2019 - Paddy Diamond in the heart (Issabela a Falko) se poprvé v devíti měsících vystavoval ve třídě mladých a na dnešní mezinárodní výstavě v Nitře získal krásný posudek, Excellent 1, CAJC, a stává se tak čekatelem slovenského juniorského šampiona. Posuzovala paní Jana Janek. 

Paddy a jeho vrhová sestra Polly se vystavovali v Nitře také v pátek a oba shodně získali výbornou a druhé místo. Posuzoval rakouský rozhodčí pan Peter Berchtold. Oběma moc gratuluji ke krásným výsledkům!!! 

paddy-cajc.jpg

paddyno.jpg

Paddy s Mirkem

 

22.1.2019 - Gryff má dnes narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví, hlavně to zdraví - jak se zpívá v písničce. Gryffine, přejeme ti další krásné dny, ať ti to šlape a chutná ti. Máme tě moc rádi a každý den, který s námi prožiješ, bereme jako svátek a moc si toho vážíme. Ať tě dobrá nálada neopouští.  

 

20.1.2019 - letošní výstavní sezónu jsme zahájili v polském Lubinu, kde se konala VI. International Dog Show. Goldeny posuzovala paní Krystyna Opara z Polska. Falko si vyběhal Excellent 1, CWC, a splnil tak poslední podmínku pro získání titulu šampiona krásy páté země. Posudek tentokrát nemáme, protože pro velký počet posuzovaných psů v kruhu (106) se posudky nevypisovaly.

Na výstavě jsme byli spolu s Petrou Matouškovou a její JCh Crazy Sweet Albipolis (Falkovou dcerou). Také Crazy dopadla stejně jako Falko a o velký krok se přiblížila k dospělému šampionu krásy Polska. Moc gratuluji!!! Na fotce Falko s Crazy.   

falko-s-crazy.jpg

crazy-s-falkem.jpg

 

11.1.2019 - štěňátka Ulimky a Falka

ulimky-stenatka5.jpg 

ulimky-stenatka.jpg

ulimky-stenatka1.jpg

ulimky-stenatka2.jpg

ulimky-stenatka3.jpg

ulimky-stenatka4.jpg

 

6.1.2019 - Smolíček Chlupaté štěstí (Jezinka a Falko) ve výcviku na asistenčního psa 

smolicek.jpg

 

6.1.2019 - Archer Ebi garden (Bonnie Ze zlaté skalky a Falko) - 4,5 měsíce

archer.jpg  

 

5.1.2019 - lední medvěd Paddy Diamond in the heart - devět měsíců 

paddy.jpg

paddy1.jpg

 

4.1.2019 - já na bráchu, brácha na mě, aneb "Falko, pojď si hrát"

falko-a-hermi.jpg

falko-a-hermina.jpg

falko-a-hermiona.jpg

falko-a-hermiona1.jpg

f-a-h.jpg

h-a-f.jpg

 

3.1.2019 - v dnešních ranních hodinách se ve Valticích v CHS Od Šeříku narodila Ulimce a Falkovi velmi akční štěňátka - dvě holčičky a jeden kluk. Jsou to pěkní cvalíci - 560, 570 a 660 gramů. Uli se o ně vzorně stará, je to báječná a spokojená mamina. Přeji všem hodně zdraví!!!

Štěňátka jsou zadaná.  

uli-a-falko.jpg

 

2.1.2019 - dnes vzpomínáme na nedožité 17. narozeniny našeho prvního goldena, na Brada The Best Baron, který nás opustil ve věku 14 let a tří měsíců. Nikdy na něho nezapomeneme, navždy zůstane v našich vzpomínkách jako pes se zlatým kožíškem a se zlatým srdíčkem, jako nejvěrnější kamarád Gryffa.  

brad.jpg

 

1.1.2019 

Do nového roku 2019 vám všem přeji hodně zdraví, pohody a splnění všech snů a přání. Ať je nadcházející rok o moc lepší než ten, který právě skončil.   

pf-2019.jpg